Strona 26 z 58 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 571

Wątek: Idę walczyć na Żytnią, pomocy...

zib26
    Guest

Domyślnie

Pozwole sobie coś dodać.
    Zajmuje się sprzętem foto zawodowo już 16 lat.(foto hurt)-więc miałem w firmie troche sprzętu który wracał do serwisu.
    Moje doświadczenia obejmują kontakty z chyba wszystkimi serwisami liczącymi się w branży foto w kraju ( ale i poza granicami czasami też).
    Serwis CANON POLSKA w Warszawie na Żytniej jest najlepszym serwisem z jakim miałem przyjemność współpracować.
    Jest o jakieś sto milionów razy lepszy od pozostałych serwisów innych marek.
    A dodam że jestem i na stronach Kodak Pl, i nawet Nikon pl jako ichniejszy autoryzowany sprzedawca - więc nie mam powodu aby reklamować Canona czy jego serwis.-w ofercie mamy też sprzęt innych marek niż Canon ...więc jak wyżej .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zib26
    Pozwole sobie coś dodać.
    Zajmuje się sprzętem foto zawodowo już 16 lat.(foto hurt)-więc miałem w firmie troche sprzętu który wracał do serwisu.
    Moje doświadczenia obejmują kontakty z chyba wszystkimi serwisami liczącymi się w branży foto w kraju ( ale i poza granicami czasami też).
    Serwis CANON POLSKA w Warszawie na Żytniej jest najlepszym serwisem z jakim miałem przyjemność współpracować.
    Jest o jakieś sto milionów razy lepszy od pozostałych serwisów innych marek.
    A dodam że jestem i na stronach Kodak Pl, i nawet Nikon pl jako ichniejszy autoryzowany sprzedawca - więc nie mam powodu aby reklamować Canona czy jego serwis.-w ofercie mamy też sprzęt innych marek niż Canon ...więc jak wyżej .
    To jest zarazem pocieszjące i przerażające. Ale dobrze, że są jakieś pozytywy. Burzył się tutaj kocis, że nie ma opinii pozytywnych to teraz są. Chciałem tylko zauważyć, że problem na bazie ktorego powstał niniejszy wątek dotyczy sprawy trudnej jak widać. I nie miał za zadanie ogólnej oceny serwisu tylko poradzenia sobie z problemami dot regulacji AF. Ja nie wykluczam, że trudności mają swoje źródło u samego producenta. A zachowania serwisu są spowodowane wewnętrznymi problemami niemożności. "Złego" obchodzenia się ze sprzętem jednak nic nie usprawiedliwia.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Canon jest zatem firmą publiczną, a nie prywatną (tak np. Levi Strauss - znajomy mi mówił, że to absolutnie prywatna firma, nie notowana publicznie - nie sprawdzałem tej informacji).
    A myślałem, że z tego wynika, że jest prywatną z akcjami w obrocie publicznym
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

KMV10 - Daj sobie spokój z ekonomią bo śmieszno się robi

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    KMV10 - Daj sobie spokój z ekonomią bo śmieszno się robi
    Śmieszno? Kiedyś się mówiło "straszno śmieszno" i to chyba się odnosi do serwisu Canona. Swoją drogą ile jeszcze można pisać na temat tego jaki jest serwis Canona? Uzbiera się na książkę?

Ekonomia? A co to jest? Coś co pozwala tłumaczyć zwiększenie podatków w imię zwiększenia wpływów budżetowych, podczas gdy każdy przedszkolak wie, że niższe podatki rozwijają popyt? O nie mój drogi na takiej ekonomi to ja się nie znam i nie mam zamiaru znać.
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 27-11-2005 o 00:35

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    A myślałem, że z tego wynika, że jest prywatną z akcjami w obrocie publicznym
    Koniec końców liczy się to, że możesz kupić jej udziały, nieprawdaż? Jeśli Cię stać.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ludzie, cieszcie się. Serwis NIKONA jest piekłem w porównaniu do Canonowskiego na żytniej. W serwisie Nikona robią z ludzi debili, a na sprzęt czeka się MINIMUM półtorej miesiąca. To znaczy tyle trwa czas oczekiwania, aż raczą zidentyfikować usterkę.. Ech, szkoda gadać.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec Awatar bartolomic
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ekonomia? A co to jest? Coś co pozwala tłumaczyć zwiększenie podatków w imię zwiększenia wpływów budżetowych, podczas gdy każdy przedszkolak wie, że niższe podatki rozwijają popyt? O nie mój drogi na takiej ekonomi to ja się nie znam i nie mam zamiaru znać.
    nom.. Kaczynscy to tak srednio wiedza, a Leper jest przekonany, ze zwiekszenie podatkow to wieksze wplywy (+dodruk pieniadza zliwkoduje biede:P) koniec offtopic'a

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Koniec końców liczy się to, że możesz kupić jej udziały, nieprawdaż? Jeśli Cię stać.
    Jeśli mnie stać to i Levisa mógłbym kupić. A kupić coś można, bo jest właśnie prywatne. Spróbuj kupić Armię lub Policję
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Śmieszno? Kiedyś się mówiło "straszno śmieszno" i to chyba się odnosi do serwisu Canona. Swoją drogą ile jeszcze można pisać na temat tego jaki jest serwis Canona? Uzbiera się na książkę?

Am co to ma wspólnego z firmą "PUBLICZNĄ" jak sam napisałeś .... ekonomia nie musi mieć wiele wspólnego z rządem ....

Strona 26 z 58 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów