Jeśli tylko to naprawdę dobry serwis, to może warto wydać 300zł na paliwo...Zamieszczone przez sandr
Szczególnie, że gdy już Ci naprawią sprzęt, to Praga jest śliczna, szczególnie po zmroku.
Jeśli tylko to naprawdę dobry serwis, to może warto wydać 300zł na paliwo...Zamieszczone przez sandr
Szczególnie, że gdy już Ci naprawią sprzęt, to Praga jest śliczna, szczególnie po zmroku.
Jarek
Praga, faktycznie - zawsze jest warta przyjazdu. Z drugiej strony koszt wysyłki kurierem dzisiaj już nie przewraca (np. Masterlink życzy sobie ~ 23 Euro za paczkę do 10 kg).
Pozdr.
@kocis - sprawiasz wrażenie jakbyś nie chciał zrozumieć całego "procesu" przez który przeszła koleżanka Jarka wraz z nim i Vitezem, albo... Twoje miejsce pracy znajduje się na Żytniej![]()
No jakby w ciągu tygodnia CPL dostał 200-300 skarg na piśmie to może by się w końcu zainteresowali co się tam dzieje...
( a to jest do zrobienia... jest, prawda?)
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Z całą pewnością TAK !Zamieszczone przez Silent Planet
Mnie zastanawia forma wyłaniania autoryzowanego serwisu. Ktoś napisał wcześniej, że jest to konkurs ogłaszany przez C-PL. Znane są jego zasady? Może w nich zasadza się całe zło, bo np. jedynym kryterium jest cena, a nie ma np. oceny fachowości serwisu, określenia jakości usług, etc? To można by ew. przedstawić wyżej, np. Canon Europe, że w ich oddziale .pl w trakcie wyłaniania autoryzowanego serwisu nie brane są pod uwagę czynniki wpływające na jakość usług. Tak sobie gdybam...
KMV10: niestety cały dowcip polega na tym, że Canon to firma prywatna. I mogą sobie prowadzić politykę jakości serwisu jaką chcą - nic nam do tego, do kryteriów konkursu itp. I jeśli w tej polityce będzie olewanie klienta w Polsce, to można im skoczyć.
Akcje Canona znajdują się w publicznym obrocie (giełdy - Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka, Sapporo, Nowy York i Frankfurt nad Menem):Zamieszczone przez muflon
http://www.canon.com/ir/share/name.html
Cena akcji Canona: http://www2.dir.co.jp/cgi-bin/member...4=000000&pm5=z
Canon jest zatem firmą publiczną, a nie prywatną (tak np. Levi Strauss - znajomy mi mówił, że to absolutnie prywatna firma, nie notowana publicznie - nie sprawdzałem tej informacji).