Zamieszczone przez kocis
Wszyscy sie cieszymy z tego powodu :razz:Zamieszczone przez kocis
Zamieszczone przez kocis
Wszyscy sie cieszymy z tego powodu :razz:Zamieszczone przez kocis
Adminowi dziękujemy za ignore list.
the silence is deafening
A co z tymi, ktorzy z serwisu Canona byli zadowoleni?Zamieszczone przez SAM
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
a tu o co chodzi? Hazan nabroił?Zamieszczone przez gietrzy
gra i buczy bebop
Poczułem się wywołany do tablicy.Zamieszczone przez kocis
Uważasz więc, że lepiej by było, gdyby dziewczynie nic nie naprawili?
A co do konfabulacji (to zdaje się takie koronkowe określenie kłamstwa), to byliśmy tam z Vitezem. On też kłamie?
I niby skąd Ty o tym wiesz?
Jarek
może kolegaz serwisu?
gra i buczy bebop
To akurat standard. Takie samo polecenie dostalem (pozbyc sie baterii, cf'ow, obiektywow, gripow i paskow) jak zglaszalem ze chce wyslac trzysetke do tutejszego serwisu (New Jersey). Przy czym puszka wrocila z ladna karteczka na ktorej bylo wypisane co dokladnie dotarlo do serwisu. Tyle ze akurat dekielki na obiektywy i body to jednak kazali zostawic (chyba z wiadomych wzgledow). Ladnie tez opisali co jak zapakowac i takie tamZamieszczone przez p13ka
![]()
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 16-11-2005 o 18:21
...
Miałem to napisać kilkanaście postów temu. Ale po co? Od tego jest ignore list, a Hazan nic nie nabroiłZamieszczone przez bebop
![]()
the silence is deafening
Pozt był jak najbardziej MZ uzasadniony. Takie jego opiniowanie jest śmieszne. Niezmiernie mi przykro, że miałem złe doświadczenia z serwisem. Na ich podstawie mogę stwiedzić to co zawarłem we wcześniejszym piśmie na podstawie którego Canon PL podjął decyzję o wymianie aparatu. Tzn mógłbym jeszcze to i owo dodać, ale nie ma chyba takiej potrzeby. Powiem tylko, że ciężko się rozmawia z kimś o ostrości w fotografii jeśli nie rozumie co to jest punkt ostrzenia. O czym można rozmawiać jeśli się słyszy, że "chyba pańskich fotografii z CD nie oglądaliśmy"? Kpina.Zamieszczone przez kocis
A pozytwną opinię nt serwisu przeczytałem w innym wątku: http://canon-board.info/showthread.php?t=5132