Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: 580ex - fotojoker - dziwne

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

W FJ (w Cieszynie) w sobotę mieli ostatnią 580 EX II. Poprosiłem o odłożenie lampy do poniedziałku. Speedlite czekała na mnie i razem z 4 aku Eneloop zakupiłem bez problemowo. Instrukcje: po polsku (śmiech) i oryginał w 3 obcych językach . Czyli norma rodem z PL .
    Zadzwonię do dystrybutora. I pomyśleć, że został bym przy 430 EX gdyby nie upadek, zniszczenie (złamanie) jej i wycena naprawy na Żytniej na kwotę 910 zł. . "Oczyszczenie" na plus .

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez BuRton ; 29-04-2008 o 10:43
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Krzys_ek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fotos Zobacz posta
    M&J Foto jest dalej dystrybutorem Canona, a gwarancje wlasna daja chyba tylko na lampy, ale moze sie myle. Zreszta ten serwis to chyba tylko punkt przyjec. Nie slyszalem, aby MJ serwisowalo samodzielnie sprzet Canona. Byc moze niektore produkty ciagna poza Canon Polska, stad inna gwarancja.
    Na warancji m&j widnieje ich adres lecz sprzet i tak trafia na zytnia.
    Znajac zycie przez posrednika okres naprawy sie wydluza i liczac sie z faktem ze sam serwis ma opoznienia.

Szybciej bedzie jak kazdy dostarczy osobiscie sprzet do serwisu o ile mieszka sie w wawie lub w okolicach
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Fotos Zobacz posta
    M&J Foto jest dalej dystrybutorem Canona, a gwarancje wlasna daja chyba tylko na lampy, ale moze sie myle. Zreszta ten serwis to chyba tylko punkt przyjec. Nie slyszalem, aby MJ serwisowalo samodzielnie sprzet Canona. Byc moze niektore produkty ciagna poza Canon Polska, stad inna gwarancja.
    m&j daje swoje gwarancje prawie na caly sprzet canona ktory sprzedaja.
    Pamietajcie ze to jest TYLKO POLSKA gwarancja a nie europejska jaka daje CANON. I tu jest jeden wielki minus
    Ostatnio edytowane przez Krzys_ek ; 05-10-2008 o 00:18 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar s..

Domyślnie

Ja kupowalem w fotojokerze 2 ex-y, w odstepie ok 3 miesiecy. Za pierwszym razem dostalem wszystko lacznie z instrukcja polska w wersji ksiazeczkowej oraz cashbackiem z canona, za drugim razem kupowalem ostatnia sztuke, ktora byla dostepna w salonie, wiec zestaw ograniczyl sie jedynie do instrukcji angielskiej. Oczywsicie rowniez w obydwu przypadkach gwarancja M&J.
    2 puszki, pare sloikow i obgryzione jablko do pracy
    moje wypociny, moje studio - "trzy sześć studio", fotograf na ślub - wrocław

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów