Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: 580ex - fotojoker - dziwne

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Hatik
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Mam nadzieję, że na 580 EX II z Fotojokera przysługuje Cashback. Nie wspominają o tym w gazetce, chociaż przy innych produktach informują o możliwym zwrocie.
    Przy okazji - djcargo - byłeś zdecydowany na 580 EX II czy rozważałeś ewentualnie zakup Metza 58 AF-1?
    350D | 17-40 L | 18-55 | 50 1.8 II | Tamron 55-200 | Helios M42 | BG-E3 | 580 EX II | A80 | hama Defender 200

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hatik Zobacz posta
    Mam nadzieję, że na 580 EX II z Fotojokera przysługuje Cashback. Przy okazji - djcargo - byłeś zdecydowany na 580 EX II czy rozważałeś ewentualnie zakup Metza 58 AF-1?
    Heh, też mam taką nadzieję Trochę czytałem o Metzu, ale ostatecznie uznałem, że biorę Canona, żeby się potem nie zastanawiać "a co by było...".

Jutro dzwonię do tego importera i będę prosił o wysłanie mi prawdziwej polskiej instrukcji, bo oni robią sobie z nas jaja. Do produktu za 1300 zł dają jakąś kserówkę instrukcji, ale mniejsza z tym. Brakuje w niej zdjęć i symboli...
    I jak zrozumieć "naciśnij a na wyświetlaczu pokaże się ". Po prostu kpina.

Tak, mam angielską instrukcję i dam sobie radę, ale dla samej zasady coś z tym zrobię.
    Regulamin pkt 8.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djcargo Zobacz posta
    Heh, też mam taką nadzieję Trochę czytałem o Metzu, ale ostatecznie uznałem, że biorę Canona, żeby się potem nie zastanawiać "a co by było...".

Jutro dzwonię do tego importera i będę prosił o wysłanie mi prawdziwej polskiej instrukcji, bo oni robią sobie z nas jaja. Do produktu za 1300 zł dają jakąś kserówkę instrukcji, ale mniejsza z tym. Brakuje w niej zdjęć i symboli...
    I jak zrozumieć "naciśnij a na wyświetlaczu pokaże się ". Po prostu kpina.

Tak, mam angielską instrukcję i dam sobie radę, ale dla samej zasady coś z tym zrobię.

Myślę ze niewiele wskórasz, nie sotkałem na PL rynku innej instukcji od tej która sam posiadasz, czyli tekst bez obrazków.

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Myślę ze niewiele wskórasz...
    Dzwoniłem do nich i miły pan obiecał, że wyśle mi pocztą oryginalną polską instrukcję. Zobaczymy... Jeśli faktycznie dostanę, chyba namówię wszystkich z forum żeby do nich zadzwonili.

A jeśli chodzi o Twoje podejście... Cóż, nie kupiłem chińskiego yo-ya za 5 złotych na ryneczku, tylko (wydaje mi się) profesjonalny produkt od (wydaje mi się) profesjonalnej firmy. Zobaczymy - jeśli instrukcji mi nie przyślą, znajdę na nich inny sposób
    Regulamin pkt 8.

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hatik Zobacz posta
    Mam nadzieję, że na 580 EX II z Fotojokera przysługuje Cashback.
    Ja kupiłem aparat u pana Fototaniej na giełdzie w Stodole. Dostałem tylko gwarancję (z wypisanym ręcznie modelem aparatu, datą zakupu i ceną), bez paragonu. Zeskanowałem, wysłałem do Canona i dostałem cashback, więc raczej nie powinieneś mieć problemy jeżeli masz paragon (wydaje mi się, że traktują to i tak jako potwierdzenie zakupu).
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Uprawnienia umieszczania postów