Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: 580ex - fotojoker - dziwne

Domyślnie

napisałem poniższe w wątku o instrukcjach do lamp, ale przytoczę jeszcze tutaj

prawo nakazuje/wymusza polskie instrukcje, ale nigdzie nie ma zapisu jak ma ona wyglądać(czytaj: szata graficzna,100% oryginału itp )
    - tak szeroka interpretacja doprowadza do tego że mamy instrukcję do 580-ki taka a nie inną
    i nic się nie wskóra w tym temacie.
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ja też nie dostałem instrukcji mimo że lampa z oficjalnego zródła. Jak się zacząłem upierać to dostałem ale do 580Ex 1...

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Z instrukcja do 580EX MK II jest jakis problem, w zasadzie nigdzie nie można dostać "normalnie przełożonej" czyt z obrazkami itp instrukcji obsługi :/

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Myślę ze niewiele wskórasz...
    Dzwoniłem do nich i miły pan obiecał, że wyśle mi pocztą oryginalną polską instrukcję. Zobaczymy... Jeśli faktycznie dostanę, chyba namówię wszystkich z forum żeby do nich zadzwonili.

A jeśli chodzi o Twoje podejście... Cóż, nie kupiłem chińskiego yo-ya za 5 złotych na ryneczku, tylko (wydaje mi się) profesjonalny produkt od (wydaje mi się) profesjonalnej firmy. Zobaczymy - jeśli instrukcji mi nie przyślą, znajdę na nich inny sposób
    Regulamin pkt 8.

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Z instrukcja do 580EX MK II jest jakis problem, w zasadzie nigdzie nie można dostać "normalnie przełożonej" czyt z obrazkami itp instrukcji obsługi :/

Juz napisalem w tym watku, ale powtorze - w moim kartoniku zestawu 40D + 580EX II jest normalna, polskojezyczna instrukcja do lampy.

pozdrawiam

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pjakusz Zobacz posta
    Juz napisalem w tym watku, ale powtorze - w moim kartoniku zestawu 40D + 580EX II jest normalna, polskojezyczna instrukcja do lampy.

pozdrawiam
    Moze mialbys sile i ochote na skan i do pdf-a :-)
    Wielu by Ci bylo wdziecznych :-)
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Bywalec Awatar ddarc

Domyślnie

Czy jest jakaś różnica ( poza obudową ) w tej nowej 580-ce ?
    ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    Moze mialbys sile i ochote na skan i do pdf-a :-)
    Wielu by Ci bylo wdziecznych :-)
    Zeskanowałem, przerzuciłem do worda, ale drukowanie do pdf wychodzi słabo, pdf nieczytelny. Mogę wysłać na maila plik worda, około 7MB

pozdrawiam

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Zeskanowałem, przerzuciłem do worda, ale drukowanie do pdf wychodzi słabo, pdf nieczytelny. Mogę wysłać na maila plik worda, około 7MB

pozdrawiam
    Wrzuć np. na rapidshare'a
    Regulamin pkt 8.

Domyślnie

pozdrawiam
    i jak tam postępy ?
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów