Robie małe badanie rynku ;p
czy kupilibyście gazetę...miesięcznik, ok. 40-50 str zawierający zdjęcia z różnych miejsc świata, różnych ludzi itp (ala' Pozytyw). Za 4-5 zł?
TAK
NIE
Robie małe badanie rynku ;p
czy kupilibyście gazetę...miesięcznik, ok. 40-50 str zawierający zdjęcia z różnych miejsc świata, różnych ludzi itp (ala' Pozytyw). Za 4-5 zł?
kurde!!!! grrr... miała być jeszcze ankieta :\ schrzaniłem....może admin doda....prościutka :TAK: :NIE:
![]()
Duzo roznych dobrych zdjec... Ale dobry druk i przyzwoity papier tak zeby sie to dalo ogladac... i generalnie chetnie cos wiecej o sprzecie stosowanym i technice robienia tych fot, tak zeby sie mozna czegos uczyc i byl z tego jakis pozytek... Moze jakis opis wycieczki jak bylo i cos tam rozne takie... Bo ja lubie czytac :P
Generalnie chetnie kupil bym gazete foto nienafaszerowana papka reklamowo-kompaktowa z duza iloscia dobrych zdjec na przyzwoitym zaawansowanym poziomie. Troche tekstu takiego raczej pro (no bo sie trzeba rozwijac i uczyc) a nie badziew opis nowego kompakta na 3 strony i 75% artykulu to objasnienie podstawowych terminow... Moze pisac na dole "jak czegos nie rozumiesz to idz pogrzeb na google"
Tylko kto to poza mna bedzie chcial kupowac....
A bardziej scisle na twoje pytanie... Jesli bedzie tam nie tylko kupa zdjec ale i cos dookola tego (do czytania, o sprzecie, o wycieczce, o sposobie na takie zdjecie) to raczej jestem na tak. Przegladanie tego calego badziewia na pbase jest naprawde bardzo meczace...
Jak ktos wyzej napisal.... duzo roznych tematow... Bo nie samym artyzmem czlowiek zyje... Sa i fajne foty reporterskie ktore sie bardzo przyjemnie oglada... Te artystyczne to tak raczej na uboczu... Jak to ma byc ze swiata to ja bym ten swiat chcial tam zobaczyc...
Dla mnie to jednak musi byc dostepne troche szerzej jak siec kioskow ruch'uZwlaszcza uwzgledniajac moja obecna lokalizacje...
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 16-05-2005 o 20:44
...
Tak, mam tylko wątpliwość, czy za 4-5 PLN to będzie jakość wydruku dająca przyjemność z oglądania tych zdjęć.
Pentax K-5 II, Leica M9
To chyba zalezy od tego ile reklam przypadnie na zdjecie![]()
...
lub ile autorzy bedo chcieli za umieszczenie ich fot
Jak mi sie wkoncu uda zrobic takie ktore sie nada to za free oddam
Dla tego... no... prestizu![]()
...