Jak było tak jest. Nie postarali się![]()
Dlaczego w podglądzie wyświetlany jest obraz z tak dużą kompresją?
Wg mnie to tez przyczynia się do takiego nieostrego podglądu.
Jak było tak jest. Nie postarali się![]()
Dlaczego w podglądzie wyświetlany jest obraz z tak dużą kompresją?
Wg mnie to tez przyczynia się do takiego nieostrego podglądu.
---
8)
Ostatnio edytowane przez dr11 ; 09-04-2008 o 13:22 Powód: Automerged Doublepost
.
Trudno ... trzeba czekać na kolejną wersję firmware. Choć wątpie w to, aby im się udało, nie starają się zbytnio
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Najlepiej przy przeglądaniu zdjęć na LCD powiekszyc na max i pomniejszyć trzy razy. Jakoś najlepiej (czyt. najostrzej) to wygląda - przynajmniej w mojej czarnulce![]()
Ostatnio edytowane przez pebe79 ; 09-04-2008 o 13:54 Powód: Automerged Doublepost
---
8)
lepszy podgląd, stabilizacja w puszce, radio do sterowania lamp, pełna klatka ... to udostępni nam tylko wasiaware_1.01
czyli nikt nie stwierdził wymienionych przez canona "ulepszeń"??
40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...
studioad.pl - projektowanie stron internetowych
serwery www bez limitów
Też wgrałem.
Strasznie się ucieszyłem, że po restarcie aparat dalej działa.
kanon ju kan![]()
Wrzucilem 1.0.8 do mojej puszki - nadal dziala
Ulepszen nie stwierdzilem, ale na szczescie takze (jeszcze?) nic sie nie pogorszylo
Na tym TV 3 calowym quasi-HD-(nie)ready z 210 tys pkt. to zdecydowanie nie dostrzeglem roznicy :]
Moze ktos przeszczepi LCD z 3x/4x wieksza iloscia pixeli z innej puszki do 40tki?![]()
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
(40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)
No ja wczoraj resetnołem ustawiena do 0, aby zobaczyć, czy w swoim mieszkaniu mam podobne efekty na skórze jak po zakupie aparatu, gdzie miałem takie dziwne kolory na LCD. I co? I robiąc na M z AWB kolor skóry jest jak najbardziej naturalny. Więc chyba jednak coś tam poprawili.
350D --> 40D --> 70D + jakieś inne popierdułki --> czekam na 6D Mark II
i tak nie wiem jak wgrac to oprogramowanie czy przez usb czy karte gdzies wcisnac itd a s[rawdzil bym chetnie prosze napisac jak debilowi jak to zrobic
oczywiscie za pomoc stawiam piwo online