Pokaż wyniki od 1 do 10 z 146

Wątek: 40D vs. 5D - szybkostrzelnosc - sport.

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    to będzie złośliwe, ale wybaczcie- nie mogłem się powstrzymać : ZOSTAN KAMERZYSTA KOTLETOWYM- 36fps i cała akcja na pewno nagrana :P
    no i proszę... po raz kolejny na tym forum emocjonalno-uczuciowy stosunek do sprzętu.... nie można ponarzekać na 3 klatki...

tak, weź te swoje wspaniałe 5D które ma 3 klatki na sekundę (co jest wspaniałą sprawą) - połóż się z tym do łóżeczka i smacznie śpij.

Dobranoc.

:-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Już ci to wyjaśniłem, pisałeś o kropli wody i w tym kontekście mówiłem o lampach studyjnych używanych do robienia takich zdjęć. No chyba że ktoś kupuje reporterski aparat jakim jest 1D mark III do focenia kropelek, wtedy pozostaje tylko współczuć.

P.S
    "paranoja" to występowanie urojeń więc nie wiem o Ci chodzi :-)
    Ty również sypiasz ze swoim 5D ? :-)
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 14-07-2008 o 21:36 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    no i proszę... po raz kolejny na tym forum emocjonalno-uczuciowy stosunek do sprzętu.... nie można ponarzekać na 3 klatki...
    No przecież pare postów wyżej napisałem że uważam to za wadę. Jak drugi raz to samo napiszę to będziesz już zadowolony? :-)
    Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    3fps to nie jest żadna zaleta, a tylko moim zdaniem niewielka wada 5D. Wiadomo że fajnie byłoby gdyby tych fps było więcej i w razie czego można ich użyć.

Uprawnienia umieszczania postów