Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
A jesli chodzi o reagowanie to myślę że pewni użytkowanicy 5D i 3 klatek mają jakiś problem... Nie wiem jak to określić, myślę że określenie "emocjonalny stosunek do posiadanego sprzętu" jest trafny - to moje spostrzeżenie.

Ja zacząłem od tego że przydałoby się więcej klatek... I od razu reakcja - atak... Że nie potrafię robić zdjęć, że złej baletnicy itd... Że przecież Zenitem też można było czy Praktiką...

Natomiast nie chciałem nikogo obrazić. Jeżeli kogoś obraziłem to przepraszam.
mysle ze warto przyjac do wiadomosci ze dla niektorych ilosc klatek na sekunde jest rownie malo istotna jak ksztalt czcionki w numerze seryjnym mam kilka body z rozna iloscia fps i prawde mowiac nawet nie wiem ile ktore ma dokladnie a to wlasnie wynika z faktu ze dla mnie to rzecz zbedna i dla takiego czlowieka jak ja 3 kl/s nie jest wada, dla Ciebie moze jest... nie jest tez zaleta bo po prostu tego nie uzywam i mysle ze sporo uzytkownikow piatek z pelna swiadomoscia kupilo to body nie myslac o fps-ach...
i jesli w nastepcy nie bedzie 10 kl/s czy nawet 4kl/s nie beda zawiedzeni tylko po prostu kupia to body i beda nim robic zdjecia tak jak dotychczas w trybie single shot