Kubak nie wojenki tylko dyskryminacja niektórych osobników.I według mnie z lekka chamskie zachowanie i opinie.
A pogoda niom fajna snieg z dzeszczem
Jestem ciekaw jak by VanMurder zareagował i co wypisywał gdyby 40D był FF.Czy też LV i 6.5 kl/s. nazwałby dla szpanu.Po prostu nie rozumiem takich ludzi.
A,że cena 40D jest bardzo dobra i proporcjonalna do jakości to tylko świadczy dobrze o Canon'nie
Ja się nie tłumaczę tylko próbuję pokazać jak to jest w rzeczywistości osobie która twierdzi,że takie rzeczy sa dla szpanu lub popisywania się przed kumplami.Może nauczę troszke człowieczeństwaale z czego Ty sie JiNN tlumaczysz ?? co zlego jest w takiej serii ?? czy Ci co fotografuje 1d maja sie kajac ze im Canon jeszcze wieksza serie zafundowal.. przesilenie wiosenne sie na forum pojawia czy co ?? jednym sie przyda 6,5 fps i to nie dlatego ze "cieniasy tylko seriami wala" a innym matryca ff.. nie ma co sie tlumaczyc - jak ktos ma troche szarych komorek to bedzie wiedzial co mu jest potrzebne a jesli komus ich brak to bedzie dalej bil piane.. EOT z mojej strony... Taka moja misja hehe,może troszke osoba otworzy oczy i pomyśli 10 x zanim napiszę coś obrażając innych.(akurat ja nie czuję urazy bo potrafię walczyć )
Pozdrawiam