Pozatym - bez urazy - ale idąc Twoim tokiem myślenia to 1ds Mark III to aparat do robienia zdjęć,a 5D to do wbijania gwoździ na budowie!
Zapomniał kolega chyba o tym,że porównuje Crop'a do FF. Tutaj ok - różnica jest ale czy odrazu pisać, że "do robienia zdjęć 5D??
Pozatym 5D to chyba nie jest Twoje pierwsze lusto?Lub inaczej czy pracowałeś wczesniej (kiedyś) na Crop'ie? Jak tak to wywnioskować mogę,że Twoje zdjęcia były do niczego bo miałeś aparat którym się zdjęć nie dało robić, bo przecież według Ciebie do robienia zdjęć jest 5D.
Heh onanizm w każdym calu.Sorka ale troche mnie rozzłościło takie podejście Twoje do osób mających inny sprzęt jak Ty.
A ps. pewnie gdyby Mark III był tańszy od 5D i ludzie by go kupowali to też byś sądził,że sie nie nadaje do robienia zdjęć bo nie mają tego co Ty.
Dziwny jest ten świat,co raz mniej tolerancji.A za dużo własnego EGO...
A i na sam koniec:
To nie nasza wina,że producent zapakował 6.5 kl/s i dał LV w body. To nie my wybraliśmy. Ale pewnie gdyby 5D miał 6.5 kl/s to byś nie marudził co? Ja też nie marudzę aczkolwiek żadko używam serii. Jest bo producent tak chciał. NIE NASZA WINA!heh ale się rozzłościłem.jak ktoś kupuje puszkę dla bajerów - żeby się kolegom np live view pochwalić lub "poklepać" 6.5 klatki na sec. 40D w sam raz !
Pozdrawiam