pierwsze podoba mi się najbardziej, bo dużo mówi...
pozdrawiam serdecznie :P
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
uwielbiam te ciasne kadry, ktore zazwyczaj nie sa tak nielubiane;-)), dl amnie Ola - 3 najlepsze, pytanie czy to naturalna kolorystyka czy zabiegi w photoshopie?
pzdr
Jarek
miały być różne, a sa podobne
1...fajna mina, ta przygryziona wargafajne, chociaż oczy to jedno a usta w tym wypadku tez sa wazne, powinny byc chyba ostrzejsze
2. hmmm...hmmmm...
3. fajny wzrok
kadry ciasne, ale poza 3 nie za ciasne...tójka chyba za mocno ścięta z lewej strony...tak mi sie wydaje![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Nie wiem o co pytasz: kolor oczu, wlosow?
Oczy jak na zdjeciu (lekko rozjasnione bialka w PS), wlosy rude.
Nic nie bylo zmieniane
Pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W tej serii podobne ale ogolnie beda rozne
Hmmm?
Pzdr.
Jeśli nie masz nic przeciwko, to pozwoliłem sobie na malutki retusz ostatniej fotki:
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
kolaj...ale dowaliłes do piecyka)))))))))) to jest malutki retusz?...to jak wygladałby większy?
)))))))
o_k_r_o_p-n_e!!!!!!!!!...normalnie, porażka))
taki retusz to maja moi staruszkowie na zdjeciach ślubnych sprze 50 lat)) żeby wyglądać na cacanych i szczęsliwych
))
i jeszcze jedno...policzek, nos i broda rozmydlone kompletnie...a czółko, skroń? co?...gorsze?)) i dolna powieka jak papier scierny... albo wszystko, albo nic
)))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Kolaj ma lepsze kolory za to od Joanny... a same zdjecia takie sobie...
Fakt, że robiłem na szybko a na kolanach miałem 2-miesięcznego berbecia, mającego bardzo konsumpcyjne podejście do otaczającego świata. Chodziło mi zasadniczo o 2 kwestie, które nie podobały mi się w oryginale. Kolorystyka i uwypuklenie niezbyt fotograficznej faktury skóry, szczególnie w okolicach nosa. Ale oczywiście należało to zrobić subtelniej.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie