Nie rozstajesz się ze swoją lustrzanka? Masz ją cały dzień przy sobie a i w nocy, kiedy śpisz też jest pod ręką? Byłeś świadkiem jakiejś niecodziennej sytuacji i udało ci się ją uwiecznić na fotografii? Nie zwlekaj! Jeszcze dziś wyślij jedno z tych zdjęć na adres redakcja@tmf.waw.pl Jeśli będzie naprawdę interesujące skontaktujemy się z Tobą i zamieścimy je na naszych łamach z komentarzem opisującym daną sytuację.
Ale zakładam, że nie jesteś ani prenumeratorem naszego czasopisma ani nawet nie wiesz, że istnieje. Dla użytkowników forum przygotowałem specjalną promocję polegającą na wysłaniu zupełnie gratis 25 egzemplarzy naszego czasopisma. Ale stawiam jeden warunek. Wysyłamy czasopismo tylko posiadaczom lustrzanek. Jak stać się posiadaczem czasopisma? Wystarczy dopisać się do listy a dane adresowe wysłać na PW. Uwaga! Czasopismo wysyłamy bezpłatnie tylko na terenie Polski.
Jak zaprenumerować czasopismo Lustrzanka? Po pierwsze w prenumeracie jest znacznie taniej. Cena magazynu wynosi 13zł. Koszt rocznej prenumeraty wynosi 156 zł na terenie Polski. Aby zamówić prenumeratę wystarczy wpłacić tę kwotę na nasze konto.
SEBEKO 03 435 Warszawa ul 11 Listopada 10 nr:
71 1500 2080 1220 8000 8212 0000
Prosimy o dokładne wypełnienie danych adresowych!
Najlepiej potwierdzić wpłatę mejlem podając dokładne dane adresowe.
www.tmf.waw.pl
Lista:
1. Łukasz Unterschuetz
2. Don_Pedro_123
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 07-04-2008 o 21:34
to ja poprosze![]()
To dopisz sie na listę abym wiedział kiedy jest 25 i wyslij mi dane adresowe na PW
Proszę również...
---------------
Don_Pedro_123
---------------
Tylko nie zapomnij o danych do wysyłki na PW
Już poszło PW....
---------------
Don_Pedro_123
---------------
Lista:
1. Łukasz Unterschuetz
2. Don_Pedro_123
3. Kolaj
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Widze, że dalej sobie dacie rade sami. Myślę, że z tymi paroma zdjęciami z Komunii też nie będzie problemu. Te zdjęcia to frajda dla dzieci a na pewno pamiątka na całe życie.
Pozdrawiam Wszystkich!
W sprawie fotek wysłałem PW do kami74 - w razie potrzeby proszę o kontakt.
---------------
Don_Pedro_123
---------------