Szanowni forumowicze,
Napewno wiecie, że nasze forum współpracuje chociażby przez osobę red nacz który jest naszym forumowiczem z czasopismem "Lustrzanka" Niektórzy z nas też piszą lepsze lub gorsze artykuły do tego magazynu. M. in kol Vitez czy moja skromna osoba. Ja zajmuje się hmm.. generalnie tematem fotografowania dzieci w róznych sytuacjach. W zeszłym numerze czyli nr 2 pisałem o fotografowaniu noworodków i niemowlaków. Wtedy poprosiłem indywidualnike kilku z nas czy niechcieli by udostepnić swoich fotek jako ilustracji do artykułu. I rzeczywiście fotki naszych forumowiczów znalazły się w 2 numerze. W następnym numerze pisze o fotografowaniu na komunii. Tym razem postanowiłem zrobić to bardziej otwarcie i stąd ten wątek. Mam serdeczną prośbę do forumowiczów którzy maja i chcieliby udostepnić i opublikować swoje komunijne zdjęcia w 3 numerze "Lustrzanki". Jeżeli są tacy to prośba o to aby wrzucali swoje fotki komunijne w tym wątku. Red nacz. Sergiusz Kornatowski w porozumieniu ze mną wybierze te które będą najlepiej pasować do koncepcji i poprosi autorów o podesłanie większych wersji. Oczywiście każde zdjęcie jest podpisane zgodnie z wolą autora. Ze względu na napięty harmonogram (komunie tuż tuż) porponuje aby zdjęcia były wrzucane do środy do godz. 20:00. Pozdrawiam i wrazie wszelkich pytań służe .
Pozdrawiam Kamil