Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Kropki na zdjęciach

Dopiero zaczyna Awatar Tomek S.
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Kupujesz nówkę i ... SĄ !!! HURA !!!
    Ale mam to w d... .
    Jak będę musiał zacząć się bawić za często w obróbkę graficzną to wyczyszczę.

Gratuluję pracownikom składającym/nadzorującym sprzęt na linii montażowej.
    Zamiatali by "po godzinach" a nie w trakcie składania "naszych zabawek". :rolleyes:

Pozdrawiam Tomek

P.S. Tomanderos daj znać jak Ci poszło. Mnie to też czeka w przyszłości - nieuniknione.

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

wychodzi na to że raczej ja się nie znam, napisałam tylko że mogą być to brudy (nie koniecznie na matrycy) w moim przypadku były na matówce (zarówno paprochy jak i tłuste plamki) i były widoczne na zdjęciach w kompie (na przysłonie już od 16)
    tak wiem że matryca to nie matówka - do tego już doszłam a jestem na początku drogi
    pozdrawim
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokor1 Zobacz posta
    w moim przypadku były na matówce (zarówno paprochy jak i tłuste plamki) i były widoczne na zdjęciach w kompie (na przysłonie już od 16)
    tak wiem że matryca to nie matówka - do tego już doszłam a jestem na początku drogi
    pozdrawim
    Skoro wiesz ze matowka to nie matryca to napisz jak to możliwe ze paprochy z matówki były widoczne na zdjęciach?
    7D, C 18-55 IS, T 70-300 VC USD
    fotki

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

fotokor1,błagam nie pisz już takich pierdół a znajdź gdzieś budowę lustrzanki

Dopiero zaczyna

Domyślnie

nie tylko w uzywanych sa takie syfy - w nowych tez, a przymykajac przyslone wszystko wtedy wylazi - tez sie kiedys tego przestraszylem

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomanderos Zobacz posta
    Z góry dzieki za pomoc :-)
    Na przyszłość - tytułuj wątki jakoś normalnie, by się człowiek nie musiał domyślać co jest w środku.
    Z góry dzięki za pomoc .

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    fotokor1,błagam nie pisz już takich pierdół a znajdź gdzieś budowę lustrzanki
    marekb błaganie wysłuchane Flanel znalazł dla mnie pierwszy dzięki juz milcze i się głupawo nie odzywam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Tomanderos
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Na przyszłość - tytułuj wątki jakoś normalnie, by się człowiek nie musiał domyślać co jest w środku.
    Z góry dzięki za pomoc .
    Rzeczy normalne w moim zyciu zdazaja sie bardzo zadko

Skorzystam z gruszki, jak to nie pomoze przespaceruje sie do serwisu.
    W sumie nie na każdej focie to jest, a jezeli juz, to w szopie 3 sekundy
    i po krzyku. Niestety jednak jest to tak denerwujące, ze muszę cos
    z tym zrobić.

Poinformuje jezeli sie uda

Domyślnie

Syfy zawsze pojawiają się gdy zwiększamy f. Przy f4 paprochy nie bedą widoczne ale gdy damy np f9 nagle pojawą się plejady czarnych kropek. Trzeba przedmuchać matrycę porządnie.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów