Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: [rlz] Bartek i Klaudia

Mieszany widok

rlz
    Guest

Domyślnie [rlz] Bartek i Klaudia

1.

2.

3.

Trochę się wahałem czy wystawić te zdjecia w obawie przed krytyką ale zaryzykuję, najwyżej sie już wiecej nie pokaże hehe :razz:

PS. Sorry za taki temat ale w trakcie pisania wcisłem przypadkiem Enter. :razz:
    Ostatnio edytowane przez rlz ; 05-04-2008 o 22:15

Domyślnie

1. zdjęcie przypadek do albumu rodzinnego
    2. dlaczego aż tak dużo z lewej?
    3. właściwie kadr ok, ale ostrość w lesie, tło nieprzemyślane, lampka rozprasza wzrok, jeśli chcesz, aby oglądający zwrócili uwagę z racji kategorii na osobę to staraj sie nie umieszczać elementów, które będą rozpraszać ich spojrzenie
    p.s nigdy sie nie zniechęcaj i nie bierz wszystkiego do serca, będzie czas, że sam zaczniesz siebie doceniać. Pstrykać i pstrykać
    pozdro
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

rlz
    Guest

Domyślnie

Ad1. Pierwsze foto z którego byłem zadowolony
    Ad2. Zdjęcia nr. 2 i 3 były robione w deszczowy dzień w pokoju przy oknie i tez niesety na szybko bo kuzynka musiała jechać do domu. W drugim zdjęciu nie mogłem dać bardziej w prawo kadru bo by było widać szafę :P

Ad3. Ostrość faktycznie uciekła mi na włosy ale pomimo tego i tak ta fotka mi i modelce najbardziej sie podoba. Kuzynka stała przodem do okna oparta o fotel, a mi nie przyszło pomyślec żeby tą lampke przestawić... ale na przyszłosc bedę wiedział lub nie będę robił w domu zdjęć :P

PS. Raczej z moim poczuciem humoru nie ma źle wiec nie przejmuje się bardzo - szkoda tylko że tak mało osób mnie krytukuje

Dzięki za odpowiedź
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów