Uszczelnienia 40d to marketingowy zabieg. Poza tym to świetna pucha za stosunkowo małe jak na swoje możliwości pieniądze - jak napisał przedmówca.
Uszczelnienia 40d to marketingowy zabieg. Poza tym to świetna pucha za stosunkowo małe jak na swoje możliwości pieniądze - jak napisał przedmówca.
Nikt nie uszczelni w pełni puszki za 3k i wsadzi do niej jeszcze lepszego AF, bo kto kupi produkt za 10-12k? Logiczna polityka firmy. Canon stosuje z powodzeniem handlowy magnes z półki nazwanej semi - pro. A to napomknie o uszczelnieniach dając namiastkę tego, co można znaleźć w drogich, zawodowych body, a to co parę lat wypuści szkła L w cenie niższej niż pozostały segment . Kusi tym nowych klientów skutecznie. A że przy tym powstają tak świetne instrumenty w cenach dość budżetowych jak np 70-200/4 to już tylko na plus.
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Przeczytaj recenzje/test na fotopolis ot co, piszą to co i ja tylko tekstem ciągłym nie wypunktowane jest. BTW, gąbka przy klapce od karty pamięci jest, a w 350D nie miałem, i przy baterii tak samo
Zamieszczone przez fotopolis.pl / Pryczkowski
Zamieszczone przez fotopolis.pl / Pryczkowski
Ostatnio edytowane przez Olszewski ; 05-04-2008 o 13:44
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 05-04-2008 o 14:02
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja wiem only o uszczelnionej klapie kart
Kolekcjoner - czy wiesz coś,o czym my nie wiemy?
Kapitan Wagner