Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: 450D - subiektywny pseudo-test

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie Obiektyw Kitowy w zestawie

No dobra, zobaczmy co z obiektywem. I tu niespodzianka. Mamy stabilizację ! Obiektyw przypomina starego kita, choć przy zdjęciach odnosi się wrażenie że nie mydli tak jak poprzednik - bez IS'a.

No dobrze, więc przypnijmy to cudo, i zobaczmy o co kaman.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Canon radzi sobie z szumami znośnie. Wyraźnie lepiej niż 350D, choć na moje oko, nie lepiej od 30D. Jednak zdjęcie przy znośnym oświetleniu na iso 1600 wydaje się być znośne do oglądania na ekranie. Tym bardziej, na odbitce.

ISO 100

ISO 200

ISO 400

ISO 800

ISO 1600

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie praca systemu AF. Jest dobrze. Jak na tą klasę, wydaje się być bezkonkurencyjny. Wydaje się nawet że działa sprawniej niż w 30D. Podczas całodziennej zabawy, mylił się rzadko, pracował szybko, i naprawdę byłem z niego zadowolony. IMO to mocna strona tego modelu !

Jakość zdjęć w warunkach testowych była bardziej niż zadowalająca. Jak na kitowe szkło, z bardzo sprawnie działającym systemem IS ( stabilizacja obrazu ), można powiedzieć, że jest naprawdę dobrze. Oczywiście to nie L ka, ale w porównaniu do EF-S 18-55 daje się odczuć różnicę in plus.

Ostrość na czerwony guzik

Ostrość na D w duracell

UWAGA - fotki dla potrzeby testu nie były modyfikowane

Ustawiony styl to standard, zmniejszane w programie graficzny, ale nie wyostrzane.
    Ostatnio edytowane przez Flanel ; 05-04-2008 o 01:32 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów