jak dla mnie smuga na policzku za wyraźna, wygląda jakby była brudna.. albo po prostu tego nie czaję...
reszta na tak nawet ^^
Patrycja skończyła kurs wizażu i sama się maluje do zdjęć powiem więcej wszystkie moje modelki są malowane właśnie przez nią. Smuga ma policzku to specjalna technika rzucania różu przez kartkę czy jakoś tak dokładnie nie wiem jak to się nazywa.
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
Niezależnie od tego jak bardzo specjalna jest ta technika - wyszło tak jak wyszło.
34. Poza kompletnie mi nie pasuje. Jakby chciała sobie ten obcas włożyć gdzieś...
Z tych grubszych wad to mogę jeszcze napisać, że tło bym blurował i desaturował/kolorował na jeden kolor.
ja wiem, że tak się robi.. może kursu nie skończyłam ale trochę się naoglądałam zdjęć
ja po prostu pisze że tutaj mi to nie pasuje![]()
Oprócz skończenia kursu trzeba jeszcze mieć sporo praktyki. I tego jej życzę. Cokolwiek zrobiła z tą smugą niech Tobie i nam odpowie - po co?
Może i jest taka technika, może i się ją w niektórych sytuacjach stosuje, ale tutaj... nie wygląda to dobrze ani nie jest potrzebne.
Ta na zdjęciach 28-30 też? I te wcześniejsze pieczątki na oczach to też jej dzieła? Cóż... to tylko dowodzi że ukończenie kursu wizażu wcale nie robi z kogoś automatycznie wizażystypowiem więcej wszystkie moje modelki są malowane właśnie przez nią.. Co najwyżej może podbić ego niestety.
A odchodząc od makijażu i zbliżając się do zdjęć - poza na 34 masakrycznie niepojęta dla mnie :O
38 zimne i coś dziwnego z ostrością (albo za mała GO, albo poruszone, albo oba na raz).
39 dobre, ale ciut za plastikowo chyba.
40 twarz za szeroko wyszła.
ciekaw jestem co powiecie na tematy tych zdjęć.
41.
42.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
proszę o usuniecie postu #109 i tego również
Ciekaw jestem co powiecie na temat tych zdjęć.
41.
42.
Ciekaw jestem co powiecie na temat tych zdjęć.
41.
42.
Ostatnio edytowane przez Piasek1989 ; 21-03-2010 o 15:40 Powód: Automerged Doublepost
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
brzydki cień na twarzy
no i jakoś tak dziwnie.. jakby była manekinem...