Hmm ok powyższe się nie spodobały lub brak chętnych do oceny. W takim wypadku zapodam coś więcej.
6.
7.
8. Płynę
9.
10. Świat jest Mój...w drogę
Oczywiście i tym razem komentarze mile widziane...<--- heh zastrzegłem sobie,że nie będę tak pisał ale to samo z siebie wychodzi![]()
Pozdrawiam
mi sie strasznie podoba 2 i 7 oraz 10. wiem jak ciezko fotografowac dziecko.ale na tych fotach bardzo ladnie to wyszlo
Widzę,że się nic nie podoba (jeżeli się nie podoba to co?...hmm wybredni jesteście. Nie dam się tak łatwo i jak coś fresh będę miał to się podziele z wami
![]()
Pozdrawiam
Nr 1 fajny pomysł, można by tylko inaczej skadrować, za mocno obcięte odbicie. Na zdjęciach dzieci, poza nr 6, przeszkadzają mi przypadkowe i nieciekawe tła.
Źle się czuję jak sobie nie popstrykamwww.stasiaczek.blogspot.com
---------------------------------------------
Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS
Ja tu bym widziałem wszystko w b&w w winetą (chodzi o portrety)
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII
Podążając opinia Humert01 wyszło mi coś takiegoTroche PSucia też użyłem ale nie jestem z tym programem jeszcze na tyle obyty aby nie robić błędów. Wasze Opinie oraz sugestie mile widziane.
11.
Pozdrawiam
Trochę? Powiedzialbym, że nieźle zaszalaleś![]()
"Trochę" popłynąłeś z tym smart blurem.Zrobił się troche plastik-fantastik.
Jeśli chcesz lekko zmiękczyć portret to polecam: duplicate layer i na tej nowej warstwie: filter--->blur--->gaussian blur (tu według uznania coś ok. 20), a potem to już opacity na ok. 40% i będzie ładny miękki portrecik.![]()
JiNN - http://photoshop.pl/node/4990 polecam gorąco
Pozdrawiam,
Michał