Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: A460 czy coś innego do 350zl ???

Dopiero zaczyna

Smile A460 czy coś innego do 350zl ???

Witam wszystkich serdecznie,

Chcę kupić Canon A460, lub coś innego w podobnej cenie. Max budżet to ok.350zl. Co jeszcze możecie polecić bo bralem pod uwagę jeszcze Nikona Coolpixa L10 lub Fuji Finepix A500 ???. Oczywiście nowy z gwarancją. Mam lustrzankę analogową i na razie nie stać mnie na EOS 5D.
    Wiem, że to forum Canona i śmiem podawać inne marki, ale nie róbcie ze mnie od razu "pragnienia"
    Ostatnio edytowane przez fotofather ; 04-04-2008 o 15:03

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

"Max budżet to ok.350zl. ...Mam lustrzankę analogową i na razie nie stać mnie na EOS 5D." sorry, zdziwiło i rozśmieszyło mnie to stwierdzenie. Straszny kontrast. Ledwo masz 350 zł na najtańszy aparat-pstrykacz, a zbierasz na 5D ;-) chyba długo to potrwa.
    A tak na poważnie. A460 jeszcze ujdzie. 350 zł na sam aparat ma się rozumieć? a do tego jeszcze potrzebna karta pamięci, aku +ładowarka, pokrowiec. Postaraj się uzbierać chociaż na jakiś A570 IS, itp. Niewiele droższy, a daje więcej możliwości. Rób zdjęcia na czymś co ma P, Tv, M, żeby potem przejść na lustrzankę.
    pzdr
    Canon 500D + C 18-55 IS, C 55-250 IS, C 50/1.8, Canon SX50 HS, Canon S5 IS

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LuMa Zobacz posta
    sorry, zdziwiło i rozśmieszyło mnie to stwierdzenie. Straszny kontrast. Ledwo masz 350 zł na najtańszy aparat-pstrykacz, a zbierasz na 5D ;-) chyba długo to potrwa.
    Potrwa tym krócej im mniej wydam na kompakta Dlatego wlaśnie nie chcę przeznaczać poważnego budżetu.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

"Potrwa tym krócej im mniej wydam na kompakta Dlatego wlaśnie nie chcę przeznaczać poważnego budżetu." - w pewnym sensie racja. Ale na Twoim miejscu wolałabym już kupić nieco droższy kompakt -np. A570IS (niewielka różnica cenowa względem A460) i zbierać na lustrzankę 400 D lub 40 D. Będzie i szybciej i lepiej. Lepiej mieć dwa dobre aparaty, niż jeden kiepski a drugi z "grubej rury" (jak 5D). Poćwicz robić zdjęcia na kompakcie, a potem przeskoczysz na lustrzankę, a kompakt będziesz miał jako dodatkowy.
    pzdr
    Canon 500D + C 18-55 IS, C 55-250 IS, C 50/1.8, Canon SX50 HS, Canon S5 IS

Uprawnienia umieszczania postów