Tak: 1 robi najlepsze wrażenie, może więcej tej postaci (a nie masz czasem właśnie tego zamku?) pozostałe dwa, cóż jak dla mnie całkowity przypadek, 2 fotkę nie nazwałbym "lenistwo" ale "pijaństwo" takie wrażenie sprawia. IMHO tylko 1 zasługuję na uwagę pozostałe całkowity przypadek, w jakiś sposób, choć nietrafiony "ratowane" poprzez ramki w PS.
pozdro
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Popatrzyłam dziś jeszcze raz na te zdjęcia i wiecie co? Nikt z nas nie docenił tej trzeciej fotki, moim zdaniem - niesłusznie. Popatrzcie:
Tytuł "Grill", ale grila nie widać, jedynie unoszący się dym. Nad grillem pochyla się chudy chłopak, prawdopodobnie zajmuje się mięsem. Na pierwszym planie widzimy kobietę. Siedzi na wprost, ale odwraca głowę w stronę grilla. Poczuła smakowity zapach, oblizuje się, lubi rozkosze stołu..
Całkiem sporo akcji i informacji, jak na jeden pstryk, czyż nie?
Zgadza się , za ciasno - jak nieraz te parę milimetrów potrafią przy przeglądaniu nowych fotek zaboleć ojjj. :-(
Totalne pstryki... bez przeszłości...
Expozycja fajna.Pierwsze mnie urzeka.Mam słabosc do zamków i kobiet.Całość za "iczkem".Niestety oszczepnik muszę za Bo..Lindą.[Co ty wiesz o pijanstwie.]
oj czepiacie siętoż to taka naciągana przenośnia
ok niech będzie początki pijaństwa
pozdr![]()
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."