Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Obiektyw a 350D

Coś już napisał Awatar marko-wroclaw
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    To trzeba bylo mu to powiedziec "ale ja chce sprawdzic"...... .
    Heh, za "mientki" jestem na to
    Moja galeria: - CLICK !!
    Nie uprzedzony, nie rywalizujący, nie szukający FF/BF. Po prostu cieszący się fotografowaniem. Były zenity, Canony analog i dSLR a teraz Nikon w parze z Canonem (Nikon d90+18-105mm VR oraz Canon a610)

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Setka czysta na odwage i dwoch duzych kolegow do pomocy wez

Albo zmien sklep... Jak mnie jeden nikoniarz... jak by to delikatnie powiedziec zdenerwowal *******a to juz tam nawet nie przechodze za blisko... Chyba ze mnie najdzie ochota kiedys go w stres nieco wprawic jakimis flejmami

Mysle ze durnych sprzedawcow trzeba tepic. A juz napewno niektore praktyki jakie sie spotyka w sklepach...
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 16-05-2005 o 19:04
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Mysle ze durnych sprzedawcow trzeba tepic. A juz napewno niektore praktyki jakie sie spotyka w sklepach...
    Ja tak wlasnie robie. W pracy sie nauczylem podejscia "place to wymagam" a nie "place i sprzedawca moze laskawie mnie obsluzy" .
    Mamy kapitalizm - to sprzedawcy maja zadbac o klienta a nie klient blagac sprzedawcow.
    Jak o klienta nie zadbaja (np nie pozwola przetestowac obiektywu) to ten klient pojdzie sobie i zostawi pieniadze innemu - lepszemu sprzedawcy. I dopoki klienci nie zaczna tego wymagac to sprzedawcy nie zrozumieja ze przez swoje debilne zachowanie traca pieniadze... ale na szczescie powoli sie to zmienia i naprawde wchodzi w zycie zasada "klient nasz Pan" - tylko to wlasnie klient musi zaczac sie normalnie zachowywac, przyjac do wiadomosci ze to on ma pieniadze a wiec wladze nad sprzedawca i zaczac sie domagac swojego, nawet glosno grozac "stracisz pan potencjalnego klienta i zarobek jak nie spelnisz moich zyczen" .

Coś już napisał Awatar marko-wroclaw
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Macie całkowitą racje... Na dniach zrobię 2-gie podejście w celu przetestowania obiektywu...
    Moja galeria: - CLICK !!
    Nie uprzedzony, nie rywalizujący, nie szukający FF/BF. Po prostu cieszący się fotografowaniem. Były zenity, Canony analog i dSLR a teraz Nikon w parze z Canonem (Nikon d90+18-105mm VR oraz Canon a610)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marko-wroclaw
    Ano i byłem w MM, ale Pan popatrzył.. i powiedział "Tak bedzie działał" i tyle...

prorok jaki cy co...?

bosz... to tacy jeszcze sie rodza... :-) Media Markt... nie dla idiotow?
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    Media Markt... nie dla idiotow?
    Maja duzo swoich?
    ...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów