Strona 187 z 224 PierwszyPierwszy ... 87137177185186187188189197 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 861 do 1 870 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

orientuję się ktoś z Was gdzie w Warszawie bądź okolicach można zrobić taki kurs...

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obcy21 Zobacz posta
    orientuję się ktoś z Was gdzie w Warszawie bądź okolicach można zrobić taki kurs...
    kuria warszawska na miodowej

Domyślnie

Witam

miałem małe kłopoty w kościele
    po ustawieniu WB wszystko szło dobrze dopóki kamerzysta nie świecił w kadr jakąś taką diodową lampą która wydawała się świecić na biało jednak na zdjęciach wychodziło kompletnie żółto było ich dwóch obydwaj z lampami no i nie powiem miałem kłopot teraz męczę photoshopa :/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Robiłeś z lampą błyskowa, czy w świetle zastanym..?

Domyślnie

tryb mieszany

z lampą lepiej to wychodziło, jednak odbijałem od sufitu może lepiej byłoby nałożyć dyfuzor i kombinować coś z rozproszeniem światła

do końca nie byłem przekonany do jakich wartości iso dojeżdżać w kościele z obiektywem 24-70 2,4 i 5d robiłem tym zestawem pierwszy raz więc trochę chrzest bojowy i mój i aparatu

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ireneo Zobacz posta
    tryb mieszany

z lampą lepiej to wychodziło, jednak odbijałem od sufitu może lepiej byłoby nałożyć dyfuzor i kombinować coś z rozproszeniem światła

do końca nie byłem przekonany do jakich wartości iso dojeżdżać w kościele z obiektywem 24-70 2,4 i 5d robiłem tym zestawem pierwszy raz więc trochę chrzest bojowy i mój i aparatu
    robilem i 3200 , i tez bylo dobrze , kwestia wlasnej oceny gdzie jest granica

trzeba sie przyzwyczaic do tych lampek kamerunow i albo je wygasci wlasna lampa albo odpowiednio obrobic zdjecie
    no comment...

Dopiero zaczyna Awatar ptr8
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przez te lampki zatraca się cały sens fotografii bez użycia lampy we własnym zestawie, powinniśmy chyba automatycznie gdy kamerun przyświeca używać swojej lampki, obróbka nie zawsze da dobre efekty, ale co poradzić ...
    Puszek kilka i słoiczków do kompletu

Fotografia ślubna Kraków

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

polemizowal bym bo jesli lampka ma dobrana moc to sie potrafi przydac i mozna to wykorzystac a zmienic lokalnie balans bieli etc obecnie to chyba zaden problem , to tylko dodatkowa robota niestety

bol jest jak ta lampa przepala bo burak za kamera nie jest w stanie pomyslec o doborze ekspozycji do warunkow
    no comment...

Domyślnie

Jak na ostatnim weselu wyskoczył mi kamerun ze " spawarą ",+ 3 lampy na statywach,to myślałem że go zdejmę.
    Poprosiłem delikatnie żeby wyłączył na chwilę chociaż lampę na kamerze, to do mnie z pretensją, jaki ty sprzęt używasz że nie możesz sobie poradzić.
    Zaznaczę że było ich 2.( tatuś z synkiem )
    5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
    ---------------------------------------

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ta a kamerki pewnie 10 letnie maja jeszcze
    no comment...

Strona 187 z 224 PierwszyPierwszy ... 87137177185186187188189197 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów