Strona 182 z 224 PierwszyPierwszy ... 82132172180181182183184192 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 811 do 1 820 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Coś już napisał Awatar _fiolek

Domyślnie

no to mod mogl przezucic do wlasciwego , śpi :P

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _fiolek Zobacz posta
    no to mod mogl przezucic do wlasciwego , śpi :P
    Nie obarczaj winą moderatorów, pewnie ciężko być na bieżąco z tyloma różnymi wątkami. Starajmy się nie śmiecić i tyle.

Miasto
    Cork / Słupsk / Lębork

Domyślnie

Wyczochralem strone diecezji łowickiej i znalazlem
    Kurs wideo
    Kuria Diecezjalna Łowicka ›› Wydział Duszpasterstwa ›› Kurs wideo
    Kurs wideo w diecezji łowickiej odbywa się od września 2010 do czerwca 2011, w każdy pierwszy wtorek miesiąca o godzinie 11.00 , w budynku Kurii Diecezjalnej, w Łowiczu, przy ul. Stary Rynek 20, w pokoju nr. 15.

Na kurs należy zabrać ze sobą 1 zdjęcie oraz zaświadczenie od księdza proboszcza.

Serdecznie zapraszamy.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _fiolek Zobacz posta
    sluchajcie, tak sie stalo pechowo ze w moim miescie (Radom) kurs byl jednodniowy i wlasnie odbyl sie w ostatnia sobote, pomimo prosb nie ma mozliwosc innej jak pojscie na kurs dopiero w przyszlym roku w marcu
    czy kto ma info o aktualnych kursach w warszawie, kielcach lublinie lub w krakowie w najblizszym czasie - na sandomierz rowniez sie spoznilem ;o(
    z radomia do łowicza masz blisko a tam są co miesiąc
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Coś już napisał Awatar _fiolek

Domyślnie

wyslalem podanko do lublina 9-8 kwietniajest kurs i co wazne bezterminowa legitymcja, jakby cos nie wypalilo Łowicz bedzie dobra alternatywa

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukaszr Zobacz posta
    Może kogoś także zainteresuje info o kursie w Warszawie:

>>> LINK <<<
    Ciekaw jestem, jak to wygląda. Czy ktoś z tu obecnych aktualnie bierze udział i mógłby opisać, czy konkret, czy wodolejstwo i tłumaczenie, że najładniejsze zdjęcia ze ślubu są wtedy, kiedy wszyscy śpiewają i mają pootwierane buzie?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec Awatar lukaszr
    Miasto
    PL

Domyślnie

Byłem na tym kursie. Generalnie 2 dni, każdego po 3h - nie wiem po co.

Pierwszego dnia myślałem, że spadnę z krzesła z nudów. Ksiądz zaczął opowiadać jakieg dziwaczne rzeczy zupełnie niezwiązane z tematem - wyjaśnianie pojęć teologicznych, historie Kościoła czy coś w tym stylu (przyznam szczerze, że zająłem się czymś innym). Na koniec nagle się obudził i zaczął omawiać chrzest - co i jak na tej uroczystości. Tutaj zaczęły padać nareszcie konkrety (30 minut przed końcem). Następnego dnia było już całkiem z sensem i można było się ciekawych rzeczy dowiedzieć (szczególnie początkujący w temacie). Na koniec zaświadczenie i zakończenie 2 dnia przed czasem.

Tak naprawdę to można było to wszystko spokojnie zrealizować jednego dnia w 3h. Nie wiem po co robią to i zajmują ludziom 2 dni.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

historie Kościoła czy coś w tym stylu
    Pewnie historię Liturgii
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec Awatar yarson
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak naprawdę to można było to wszystko spokojnie zrealizować jednego dnia w 3h. Nie wiem po co robią to i zajmują ludziom 2 dni.
    To po co w ogóle tam iść ?? Takie zaświadczenie można sobie spokojnie wydrukować przecież, wystarczy kolorowa drukarka, jak sam zapewne zauważyłeś...
    ehhh ludzie ...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Po co iść ? Bo diecezje będą wymagać coraz częściej od księży sprawdzania uprawnień - takie mają instrukcje... Podsumowanie kursu ze Świdnicy (19 marca) : około 5h, dość ciekawe rzeczy i fajna atmosfera (zwłaszcza pan Gdesz z Polskapresse), uprawnienia ważne na 5 lat, koszt 100,00. Dostaliśmy legitymację na smyczy + papier o ukończeniu + popierdułki. Były przerwy kawowe (kawa, herbata, soki, woda + ciasta + owoce na ogromnej tacy - to w cenie kursu wszystko).Ogólnie pozytywnie i fajnie...

Strona 182 z 224 PierwszyPierwszy ... 82132172180181182183184192 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów