Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Birband Zobacz posta
    Takim przypuszczeniem, wyrażonym zwłaszcza na piśmie można kogoś obrazić i narazić na poważne konsekwencje. Nie sądze, że kolega miał taki cel i rozgrzeszam z pochopnej oceny.
    Ocena nie była pochopna. Moim celem była przestroga i prośba o roztropność, nie obrażanie kogokolwiek. Nietrudno się domyśleć co można zrobić w Photoshopie z takimi skanami, więc tylko o tym przypomniałem.
    Poczytaj cały ten wątek to zauważysz niejeden przypadek 'cwaniakowania' w tym kierunku, więc i nie dziw się uprzedzeniom.

Birband
    Guest

Smile

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ocena nie była pochopna. Moim celem była przestroga i prośba o roztropność, nie obrażanie kogokolwiek. Nietrudno się domyśleć co można zrobić w Photoshopie z takimi skanami, więc tylko o tym przypomniałem.
    Poczytaj cały ten wątek to zauważysz niejeden przypadek 'cwaniakowania' w tym kierunku, więc i nie dziw się uprzedzeniom.
    Może kolega ma racje; nie wgłębiałem się tak w temat i staram się, widzieć w ludziach ich lepsze strony. Niekiedy rzeczywiście można się zawieść.
    Co do kolegi sugestii, to jak ktoś by pojechał tak ekstremalnie „pod bandzie” i chciał się narazić na konsekwencje, to w każdym programie graficznym, n.p CorelDraw stworzy sobie takie zaświadczenie z wszelkimi pieczęciami, nadrukami, a nawet znakami wodnymi, prawdziwe lub wymyślone. Przecież jesteśmy grafikami. I więcej wiary w ludzi! :-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Birband Zobacz posta
    Co do kolegi sugestii, to jak ktoś by pojechał tak ekstremalnie „pod bandzie” i chciał się narazić na konsekwencje, to w każdym programie graficznym, n.p CorelDraw stworzy sobie takie zaświadczenie z wszelkimi pieczęciami, nadrukami, a nawet znakami wodnymi, prawdziwe lub wymyślone. Przecież jesteśmy grafikami. I więcej wiary w ludzi! :-)
    Nie mierz innych swoją miarą. Ja np nie jestem grafikiem, nigdy Corel Drawa nie używałem i nie potrafiłbym (a już na pewno bez konkretnego przykładu jak toto wygląda a o taki właśnie przykład Ty prosisz ) stworzyć czegoś takiego od zera. I coś mi się wydaje że nie tylko ja...

Uprawnienia umieszczania postów