Strona 149 z 224 PierwszyPierwszy ... 4999139147148149150151159199 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 481 do 1 490 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Bywalec Awatar marcinradom
    Miasto
    Radom

Domyślnie

no ja wreszcie odebrałem glejt, tzn identyfikator. mogę już biegać po kościołach :-)
    pozdrawiam
    1d mkIII, 20d, 70-200/4L, 17-40/4L, ex 430II, oraz kit i plany.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Stolica

Domyślnie

Informacja dla tych, co nie zalapali sie na kurs w Warszawie w kwietniu:

http://www.archidiecezja.warszawa.pl...owosci/?a=4044

Domyślnie

ja się wybieram na kurs w Lublinie. już jakiś czas temu wysłałam podanie (oczywiście podpisane i opieczętowane przez proboszcza ) i wczoraj dostałam maila z dokładnymi informacjami co, gdzie i kiedy. koszt: 150zł. mogę ewentualnie przesłać maila z konkretami.

Początki nałogu Awatar barman_pl
    Miasto
    Łódź/Brzeziny

Domyślnie

Orientuje się może ktoś kiedy jest najbliższy kurs w województwie Łódzkim ?...
    Bo niby glejt mieć trzeba :neutral: więc kurs by się przydał...

pzodr.

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

Kolejny kurs liturgiczny odbędzie się na terenie archidiecezji łódzkiej 13 listopada 2010 r., również w Archidiecezjalnym Ośrodku Rekolekcyjno-Konferencyjnym w Porszewicach. Zapisy, podobnie jak w ostatnim przypadku, prowadzone będą wyłącznie drogą elektroniczną.

Polecam od początku listopada obserwować http://archidiecezja.lodz.pl/ coby nie przegapić a za wczasu przygotować sobie zdjęcie legitymacyjne w wersji elektonicznej jeśli nie podniosą ceny to 100 PLNów na osrodek kosztuja te papierki. Polecam zabrać sobie coś do poczytania bo są chyba 4 wykłady i w zasadze na kazdym to samo.
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Bywalec Awatar toshimitsu
    Miasto
    Dublin/Lodz

Domyślnie

Witam ktos moze pamieta kiedy sie odbywaja te kursy na dozywotnie legitki w Lowiczu?
    Positively dirty minded

Domyślnie Pozwolenie

A no jak idziesz na msze to też im płać w końcu ktoś tą ceremonie odprawia ale pewnie i tak na tace się daje nie?? he?;/

Domyślnie

jest cos obecnie w opolskim? nysa i okolice jesli tak za ile i na ile
    Komentujesz zdjęcie powiedz co ktoś źle zrobił żeby robił coraz lepsze

Początki nałogu

Domyślnie

A we Wroclawiu sie cos szykuje? Albo gdzies w Wielkopolsce? :> W Poznaniu widzialem, ze w grudniu jest co roku - jakies inne parafie/diecezje?

Mam pracowac jako 2gi fotograf dorywczo przez cale lato z innym fotografem/kamerzysta i zastanawiam sie czy nie spotka mnie koniecznosc okazania takiego zaswiadczenia. Jeszcze w mojej miescinie, gdzie ksiezy sie zna na co dzien nie bedzie problemu - ale jak pojade gdzies w teren i sie okaze, ze nie moge focic? Powinienem zrobic ten kurs? Czy wystarczy, ze jedna osoba ma?

Strona 149 z 224 PierwszyPierwszy ... 4999139147148149150151159199 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów