W Przemyślu się właśnie skończył kurs, z nowym księdzem - prowadzącym. Koszt całkowity to 50zł.
W Przemyślu się właśnie skończył kurs, z nowym księdzem - prowadzącym. Koszt całkowity to 50zł.
Witam
Widziałem że ktoś wrzucał już info, ale dla przypomnienia, od wczoraj ruszyły zapisy na kurs w Piotrkowie Tryb.:
http://archidiecezja.lodz.pl/new/mai...s-fotooperator
PS. Ja będę jechał z Pabianic autem i mam jedno miejsce wolne, jakby ktoś był chętny się zabrać.
C5DmkII + C24-85mm f/1.2-1.4 + Fuji X100
Informacja jest pełna: :smile:Cytuję"
"W dniach 6 i 20 listopada Wydział Duszpasterski Kurii Diecezji Bydgoskiej organizuje kurs dla fotografów i operatorów kamer video. Kurs odbywać się będzie w godzinach od 18.00 do 19.30 w gmachu Kurii Diecezjalnej, przy ul. Malczewskiego 1. Uczestnicy zobowiązani są do udziału w obu spotkaniach. Na pierwsze spotkanie należy zabrać ze sobą dowód osobisty oraz zdjęcie."
Nic wiecej nie trzeba i nie ma.Sala jest duża tak że zapisów nie ma.Po prostu trzeba się zgłosić jw.
Tyle informacji można uzyskać telefonicznie i myslę że wystarczy.Pozdrawiam
Janmar, ale ja rozumiem doskonale i znam tę informację z kurii. Tylko, że kolega zadeklarował się, że poinformuje nas o zapisach i czy coś taki kurs kosztuje.
Co do telefonu - do kurii 3 dni próbowalem się dodzwonić o różnych godzinach - nikt nie odbierał, a do Bydgoszczy mam 60km, więc nie pojadę zapytać ;-)
Pozdrawiam
Patrz pan, ja zrobiłem 270km do Łowicza, a tu nagle wysyp kursów w bliżej położonych miastach :] Ale co tam....przynajmniej jest dożywotnia legitka![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
O dziwo nie musiałem ściemniać: odwiedziłem proboszcza o 7:20, a 10 minut później byłem w drodze do Łowicza![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Kolejny kurs w Warszawskiej odbędzie się w połowie kwietnia 2010, informacja oficjalna od ks.
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Ta sama informacja wisi na stronie kurii. Cieszę się że już mam to z głowy.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący