Tak, zna. 7 listopad 2009 TUTAJ
Tak, zna. 7 listopad 2009 TUTAJ
Pozdrawiam,
Pirx
A może wiecie czy będzie organizowane coś w okolicach Rzeszowa?
Wiecie może coś na temat najbliższych kursów w Przemyślu albo gdzieś okolicach?
Ja wysłałem jakoś tydzień temu email zarówno do Fundacji, jak i do Kurii bezpośrednio i dziś otrzymałem potwierdzenie przyjęcia na kurs (WARSZAWA) , tak więc jak ktoś ma chęć to pisać do nich czym prędzej, może jeszcze są miejsca.
Pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Chodzi oczywiście o kurs 14-15 października
Ostatnio edytowane przez Ernest_DLRS ; 26-09-2009 o 12:14 Powód: Automerged Doublepost
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Taka ile uznasz za stosowne.
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
kurde, ja nic nie dostałem, a maila też wysłałem i na adres kontaktowy kurii i na bozelko@wp.pl czyli ten podany do zapisów. Na razie cisza
Mam nadzieję, że problemów nie będzie.
pkt 8 regulaminu
Hehe na kurs to każdego przyjmą kto ma aparat - kochana kuria kasy chce się nachapać! Żal to co się dzieje w tym kraju.
Byłem na takim kursie gdzie pojawił się pan pro z TV i tłumaczył jak kamerować hehe później przyszedł drugi pan pro-foto, który natomiast mówił jak stawać koło ołtarza i, że używać tylko jasnych obiektywów LOL! Na koniec dyplomik i świadectwo ukończenia kursiku. Wszytko za jedyne 150 PLN! Prosty plan na dużą kasę i jeszcze z fiskusem nie trzeba się rozliczać. Generalnie sprawa jest taka,ze jak masz temat ślubny w rejonie ''zamieszkania'' to identyfikator jest zbędny. Łatwiej wyjdzie dogadanie się z księdzem bo na 100% mogę być pewny, że i tak podczas uroczystości ślubnej rodzina pary młodej będzie biegała po kościele i robiła zdjęcia.
Cześć!
Jeśli ktoś się spóźnił na kurs we Wrocławiu - tak jak ja- który odbył się 26 września, to dostałem dzisiaj informacje, że zbierana jest nowa grupa i jak tylko uzbiera się gromadka to ruszają z kursem.
Aby załapać się na listę oczekujących należy skontaktować się z
Ośrodkiem Audiowizualnym Kurii Metropolitalnej pod numerem telefonu (071)327-11-18.
Pozdrówki
ktoś już zapisał się na Poznański kurs, czy jeszcze nie ruszyly zapisy?