Strona 106 z 224 PierwszyPierwszy ... 65696104105106107108116156206 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 051 do 1 060 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robisk1 Zobacz posta
    cześć mam pytanie odnoszące się do wymaganej opinii od "swojego" proboszcza:co w momencie gdy fotograf nie jest wyznania katolickiego?bo przecież chyba tacy są i wiem że legitki mają.czy ktoś orientuje?
    W Poznaniu niby było wymagane, a ostatecznie nie było sprawdzane.
    A jeśli nawet to myślę, że nie będzie problemu jeśli się wcześniej o tym poinformuje.

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

A w Koszalinie (a dokładniej pobliskim Sianowie) bez kwitu od proboszcza nie ma co startować. Jak się nie ma tego na szkoleniu to koniecznie trzeba dosłać.

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mojalewastopa Zobacz posta
    ..pierwszy dzień kursu za nami..w Bielsku wszystko jasne- legitka bezterminowa..
    Bezterminowa powiadasz :rolleyes: . Ciekawe czy po drugim dniu kursu to się potwierdzi. Najwyższy czas na taką zmianę. Ciekawe czy samo pozwolenie też będzie inaczej wyglądać ? Napisz jak będziesz ją już mieć.
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Bezterminowa powiadasz :rolleyes: . Ciekawe czy po drugim dniu kursu to się potwierdzi. Najwyższy czas na taką zmianę. Ciekawe czy samo pozwolenie też będzie inaczej wyglądać ? Napisz jak będziesz ją już mieć.
    Nie będzie już takiej formy jak dotychczas. Bez pieczątek.
    W pierwszym dniu kursu już były prezentowane nowe pozwolenia

Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gutek Zobacz posta
    Nie będzie już takiej formy jak dotychczas. Bez pieczątek.
    W pierwszym dniu kursu już były prezentowane nowe pozwolenia
    To cieszy. Wreszcie się chyba zorientowali, że część potencjalnych uczestników robi kurs w ościennych kuriach i omija bielsko-żywiecką.

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

No dobra e-mail do warszawskiej wysłany, mam nadzieję, że miejsca jeszcze są na październik
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

abhaya
    Guest

Domyślnie Kościół = wyzysk

Polecam nie płacić i nie robić żadnych kursów - a ksiądz nie może nikogo z kościoła wygonić podczas mszy, wystarczy nie zgłaszać uprzednio, że się robi zdjęcia i udawać kogoś z rodziny. Ja nie miałem z tym nigdy problemów.

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

Ja w sprawie kursu w Bydgoszczy

na stronie nie ma żadnych szczegółów więc moze ktoś się kontaktował i wie czy nie trzeba się zapisywać wcześniej gdzieś??

no i czy jakies opłaty sa

Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez abhaya Zobacz posta
    Polecam nie płacić i nie robić żadnych kursów - a ksiądz nie może nikogo z kościoła wygonić podczas mszy, wystarczy nie zgłaszać uprzednio, że się robi zdjęcia i udawać kogoś z rodziny. Ja nie miałem z tym nigdy problemów.
    Ojojo...:-D już to było wałkowane. Pewnie, że nie może wygonić z kościoła ale jak najbardziej może zabronić FOTOGRAFOWAĆ ! Jeśli zajmujesz się fotografowaniem ślubów zawodowo to "gratuluję" Ci "profesjonalizmu".

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez abhaya Zobacz posta
    Powiedz to młodym, którym, z chęci bycia buntownikiem, rozwalisz ceremonię. Nie chcesz mieć nic wspólnego z KK, zmień profesję, a jak chcesz być fotografem ślubnym, grzecznie się dostosuj, z szacunku do klienta.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 106 z 224 PierwszyPierwszy ... 65696104105106107108116156206 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów