Cytat Zamieszczone przez tomit Zobacz posta
smelbo - w Krakowie dopiero w październiku niestety :/
6-7 październik (wtorek-środa)
13-14 październik (wtrek-środa)
Sam chętnie chyba na niego pójdę, szkoda że tak późno Już można się zapisać także niedługo to zrobie - potem może jeszcze miejsc zabraknąć i będzie kolejne czekanie kilka msc-y
Więcej info: http://www.liturgia-foto.pl/
Tak, wiem. Byłem na stronie. Już nawet wysłałem maila do organizatorów ale otrzymałem odpowiedź z tymi samymi terminami i nic więcej.

Cytat Zamieszczone przez iso400 Zobacz posta
Terminy krakowskich strasznie odlegle, a tez bylbym chetny. Gdyby ktokolwiek wiedzial cos o tego rodzaju kursach w okolicy, powiedzmy, ze w rachube wchodzi slask + podbeskidzie + malopolska (nawet jej wschod - Tarnow, wiem, ze tam w tamtym roku taki kurs sie odbywal).

Takze posiadajacy odpowiednie info dzielcie sie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jutro skontaktuje sie z osoba odpowiedzialna za organizacje tych kursow w Krakowie i dowiem sie, czy nie daloby rady zorganizowac kursu wczesniej jesli znalazlaby sie wieksza ilosc zainteresowanych, Postaram sie tez skonkretyzowac pojecie 'wieksza ilosc zainteresowanych'.

Pytałem o możliwość organizacji dodatkowych kursów jakoś teraz ale niestety nie dostałem odpowiedzi na zadane pytanie. Tylko info z październikowymi terminami.
Spróbuj, może Tobie się uda.