Strona 46 z 224 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Nightwing99
    Guest

Domyślnie

czy jest organizowany w najbliższym czasie taki kurs w Katowicach bądź Gliwicach? gdzie można udać się po jakieś informacje?
    Raz znalazłem na forum ale i padło zasilanie i w kompie i nie potrafię teraz znaleźć

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

To i ja sie dopisze... jakies nowosci w temacie kursow na slasku? Dzwonilem do sosnowca, jak kolega neat84, ale dowiedzialem sie tylko, ze w tym roku nie planuja.. (troche to dziwne jak dla mnie) moze ma ktos info z katowic, albo okolic o takim kursie w ciagu najblizszego pwoiedzmy, miesiaca? Ewentualnie gdzie tego szukac, poza diecezja sosnowiecka?
    Nie jestem zawodowym fotografem slubym, ale pra rezy mi sie zdarzylo pstrykac na slubach u znajomych i doszedlem do wniosku, ze taki kurs moze sie w koncu przydac
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To ja Wam opisze taka ciekawostke, wrocilem niedawno z Sycylii, gdzie bylem na slubie siostry mojej kobiety, wychodzila za wlocha. Powiem, ze sa oni wg mnie bardzo religijni, szczegolnie na poludniu i teraz... u nas w kosciele czytajac ten watek odnosze wrazenie, ze najlepiej byloby byc niewidzialnym i nieslyszalnym, to u nich, moje pierwsze zdziwienie bylo, jak fotograf-wodzirej (tak go nazwalem, bo wlasciwie to on prowadzil cala impreze), gdy robil zdjecia w domu, nie przejmowal sie zupelnie czasem.... proboszcz zaczeka... drugie zdziwienie, po przybyciu rozstawil z pomagierami (dodatkowe dwie osoby) przy oltarzu halogeny, a szczena wogole mi opadla, gdy w czasie ceremoni, kazal powtorzyc proboszczowi scenke, bo ten zaslonil mu akurat ksiazka jakis wazny dla niego moment .. pozniej mialem obawy, ze na weselu trzeba bedzie machac widelcem pod jego dyktando , a dodam tylko, ze podobno facet jest rozrywany tam i na obrobienie fotek, dal sobie 3 miesiace... sam jestem ciekaw co wyszlo z tego
    Aparat mam i ja

Bywalec
    Miasto
    Solec Kujawski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d'plus Zobacz posta
    ... kto ustalił te zasady, a jest nim zgromadzenie liturgiczne episkopatu polski.
    Raczej: Komisja Episkopatu Polski ds. Liturgii i Duszpasterstwa Liturgicznego - tak dla ścisłości.
    ---------------
    Don_Pedro_123
    ---------------

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

Nie mam czasu na przeczytanie całego wątku a mam tylko pytanie czy w Toruniu lub okicach albo ewentualnie w Olsztynie szykuje się taki kurs?? chce zabrać się za fov=cenie na ślubach wiec moze się przydać...

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    ... jakies nowosci w temacie kursow na slasku?
    Posty #337 oraz #357.
    EOS + Speedlite

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Posty #337 oraz #357.
    Tak... czytalem to.. ale chodzilo mi o cos wczesniej, np w tym roku
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Tak... czytalem to.. ale chodzilo mi o cos wczesniej, np w tym roku
    Jeżeli chodzi o Archidiecezję Katowicką to nie organizuje ona owych kursów ani wcześniej ani później, tylko i wyłącznie w terminie który podałem.
    EOS + Speedlite

Początki nałogu Awatar endrju
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A Warszawa? Orientował się ktoś może?
    C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
    &
    C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)

:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody

Coś już napisał
    Miasto
    Namysłów

Domyślnie

zgromadzenie liturgiczne? hehe... d'plus, chyba miałeś na myśli komisję liturgiczną EP

Strona 46 z 224 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów