W Toruniu taki kurs zaczyna się 6-go marca, musiałem tylko iść do kurii, żeby się zapisać, a następnie iść po świadectwo "pozytywnej moralności" od proboszcza, które zresztą bez problemów dostałem![]()
W Toruniu taki kurs zaczyna się 6-go marca, musiałem tylko iść do kurii, żeby się zapisać, a następnie iść po świadectwo "pozytywnej moralności" od proboszcza, które zresztą bez problemów dostałem![]()
W Kielcach kurs jest 09.03.2007r. o godz. 17:00, trwa ok. 3 godziny, a jego koszt wynosi 50zł.
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
W Radomiu byl 24 lutego, koszt 150 zlotych, zaswiadczenia od proboszcza, za ktore tez trzeba by zaplacic, 2 zdjecia i chyba wszystko.
Moze ktos mi wystawi skan takiego zezwolenia-legitymacji ?
Chetnie sobie zrobie.
Zastanawia mnie dlaczego są takie róznice w cenie i czas trwania kursu. Podobno w Białymstoku jest wydawane takie zaswiadczenie tylko na rok czasu.
Ostatnio edytowane przez logger ; 08-03-2007 o 23:34
Canon 40D | Sigma 18-50/f2.8 EX DC | C50 f1.8 | 430EX | Statyw | dużo chęci
Jak wszystko dobrze pójdzie to zobaczymy się po Wielkanocy w Krakowie![]()
5D mkII + 24-70 L + 24 1.4 L + 35 2.0 + 50 1.4 + C 85 1.8 + Sigma 70 macro + 135 L + 580ex
www.maciejkuron.pl
M_Kuron, trzeba bylo slask lustrowac![]()
W tym tygodniu katowicka kuria organizowala pon-wto.
Bylo za free, to znaczy co laska
pozdro dla wszystkich 160 osob ktorym chcialo sie tam wysiedziec![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
W Krakowie mam darmowy nocleg i milo spedze czas, wiec wyjdzie na to samo![]()
5D mkII + 24-70 L + 24 1.4 L + 35 2.0 + 50 1.4 + C 85 1.8 + Sigma 70 macro + 135 L + 580ex
www.maciejkuron.pl
mowili nam ze od kilkunastu lat prowadza te szkolenia i zawsze bylo podobnie mniej wiecej setka ludzi, z tego wychodzi ze w wojewodztwie slaskim jest od 1500-2000 fotografow z licencja na zdjecia w kosciele. Panowie konkurencja nie spiParafii mamy tylko 385
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
W Toruniu kurs kosztował 250 złotych :-?