4 lata to dużo czasu - policz ile możesz zarobić. Ja to traktuje jako jeden z kosztów, jak baterie czy paliwo![]()
4 lata to dużo czasu - policz ile możesz zarobić. Ja to traktuje jako jeden z kosztów, jak baterie czy paliwo![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Jeżeli ktoś jest już zdecydowany na kurs w Krakowie proponuję się zgłaszać na telefon lub na maila które podawałem wcześniej.
Ja wczoraj mailem przesłałem prośbę o zapisanie - dzisiaj otrzymałem potwierdzenie z informacją, że jak zbierze się kilkanaście osób to w połowie lutego powinien być znany dokładny termin kursu.
pozdr.
blickwn
Bardzo ciekawy wątek, ja mam zaplanowane focenie ślubów na lipiec/sierpień w agencji fotograficznej tu we Francji, ale twierdzą, że mają wszystko załatwione z księżami i nie muszę iść i rozmawiać...oby!
No tak... bo watek dotyczy realiow polskich pod wzgledem wymagan ksiezy.
niesamowite :-)
... mnie ksiądz nie zauważył
W zeszlym sezonie polecialem do ksiedza, przedstawilem sie powiedzialem kim jestem i co chcialbym robic a on na to: ok, nie ma problemu my tu mamy wazniejsze problemy, wino mszalne sie skonczylo !
Msza rozpoczela sie 10 minut po czasie, a w trakcie mszy ksiasz kiwnol na mnie zebym podszedl. Nogi mi sie lekko zachwialy, podchodze a on poprosil mnie zeby mu cyknol kilka fotek na tle nowego obrazu na oltarzu.
Troche mnie wystraszyl![]()
rewelacyjnie zostałeś zaskoczony, :-D
przy okazji można zaistnieć w kościele, jako twórca uwieczniający część jego historii.
mało się zastanawiamy,ale w tle par młodych uwieczniamy inne detale i to wszystko dzieje się nieświadomie![]()
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX
Moje mały rady jak odbyć kurs dla fotografów w Archidiecezji Wrocławskiej.
Zgłaszamy się do ks. Jerzego Rasiaka (tel. 071 327 11 18) ul. Katedralna 13 pok. 4 z zaświadczeniem z parafii o tym że jesteśmy wierzący i praktykujący (nie wiem jak jest w przypadku innowierców i ateistów), mamy własne zdjęcie do plakietki oraz kilka zdjęć "dowodowych" wykonanych podczas uroczystości kościelnych a w portfelu do opłaty za odbycie kursu co łaska 140 PLN. Wszystko trwa góra 15 minut. W razie nieobecności księdza wszystko załatwia jego sekretarka.
jakieś D + sporo zapału