Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Mieszany widok

Domyślnie

Grudzień 2012??? Pogięło ich?
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Grudzień 2012??? Pogięło ich?
    Nie przesadzasz z tym gniewem? Odbywa się regularnie od lat i był niedawno. Ponadto warto wejść na stronę którą podsunął DarekB i przeczytać do końca ten krótki artykulik.

Domyślnie

Ani nie przesadzam, ani nie ma w tym żadnego gniewu. Jestem po prostu zawiedziony tym, że jest to bardziej skomplikowane, niż się spodziewałem. Artykuł też przeczytałem i nie znalazłem tam żadnego innego rozwiązania dla mnie, jak tylko czekać do grudnia (a potrzebne mi to na kwiecień).
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Dopiero zaczyna

Domyślnie

..... Artykuł też przeczytałem i nie znalazłem tam żadnego innego rozwiązania dla mnie, jak tylko czekać do grudnia (a potrzebne mi to na kwiecień).
    a ja przeczytałem coś takiego (w dodatku wyboldowane):

"Istnieje możliwość uzyskania tymczasowego zaświadczenia (ważnego do końca roku). Należy na adres Kurii przesłać prośbę o jego wydanie wraz z opinią księdza proboszcza parafii zamieszkania. Na adres zwrotny prześlemy stosowne zaświadczenie. "

Domyślnie

Nie jestem katolikiem. Nie sądzę, aby proboszcz parafii w miejscu mojego zamieszkania wydał pozytywną opinię na mój temat. Nigdy w życiu mnie nawet na oczy nie widział.

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie jestem katolikiem. Nie sądzę, aby proboszcz parafii w miejscu mojego zamieszkania wydał pozytywną opinię na mój temat. Nigdy w życiu mnie nawet na oczy nie widział.
    Tym bardziej kurs może się przydać. Przed kwietniem kursów organizowanych gdzieś w Polsce jest wiele. Doświadczenie uczy, że lepiej w takiej sytuacji mieć wiedzę (i dokument) z innej diecezji, niż nie mieć nic.
    5dmkII, 24-70/2.8, 70-200/4 IS, 50/1.8 II, Samyang 500/8

Uprawnienia umieszczania postów