Strona 188 z 224 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 871 do 1 880 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Domyślnie

no potrafią czasem poirytować

mój przypadek to wpadł i jeszcze zanim się przywitał to mnie już ostrzegał żebym mu w kadr nie wchodził włos mi się zjeżył

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ireneo Zobacz posta
    no potrafią czasem poirytować

mój przypadek to wpadł i jeszcze zanim się przywitał to mnie już ostrzegał żebym mu w kadr nie wchodził włos mi się zjeżył
    Jak jest ich 2, to od razu mówię że na jednego w ogóle nie będę zwracał uwagi, bo ja też chcę materiał zrobić.
    5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
    ---------------------------------------

Dopiero zaczyna Awatar ptr8
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jeszcze na sali weselnej halogeny można przeboleć natomiast szczytem szczytów są halogeny w kościele, porażka ... ciężko skadrować na szerokim kącie aby taki w kadr nie wchodził... czasem dyskusja jest możliwa czasem nie wiadomo kamerzysta tylko człowiek ;p
    Puszek kilka i słoiczków do kompletu

Fotografia ślubna Kraków

Domyślnie

Uprzejmie donoszę Kurs w Gdyni w kościele p.w. Najświętszej Maryi Panny Królowej Polski przy ul. Świętojańskiej 1 i 2 czerwca, godz. 19.30

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Jeśli ktoś chciałby się chciał udać na kurs w Rzeszowie to trwają zapisy.
    Jest już 20 osób a z tego co mówiła sympatyczna pani 30 osób potrzeba aby wystartować. Cena jak co roku 200 zł.
    Tel aby się zarejestrować 17-852-89-88 w.10

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    sympatyczna pani 30 osób potrzeba aby wystartować. Cena jak co roku 200 zł.
    Ksiądz wykładowca bierze 6 koła za kurs?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna

Domyślnie

czy ktoś wie jak wygląda sprawa na śląsku?
    katowice, gliwice, rybnik

szukam na stronie archidiecezji i nie potrafię tego znaleźć
    c50d + t17-50 + t55-200 + falcon 8mm
    zenit 12xp + helios 44m

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Ksiądz wykładowca bierze 6 koła za kurs?
    Z tego co wiem cała impreza trwa 3 dni. Ogólnie; dla fotografów; dla kamerzystów.
    Ale cena wg mnie i tak jest przesadzona

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

W tym roku byłem na takim kursie w Opolu, koszt 150 zł, tam znowu było to rozwiązane w taki sposób że w 3 soboty pod rząd trzeba było przyjeżdżać na taki kurs. Było trochę nudnej teorii, ale chwilami było ciekawie - szczególnie gdy wykładał ks. Erwin, pierwsze 2 "zjazdy" to było omawianie co i jak, podczas 3 zjazdu na początku był egzamin, później poszliśmy do muzeum diecezjalnego gdzie posłuchaliśmy trochę o fotografii zabytków. W tym czasie sprawdzano nasze prace, jak się nie mylę tylko 2 osoby nie zdały tego egzaminu. Po tym było rozdanie zaświadczeń i legitymacji z zdjęciem które były zalaminowane - ważne bezterminowo. Dodatkowo na pierwszym, niektórzy na drugim zjeździe dostaliśmy książeczki gdzie jest sporo tłumaczenia czym jest liturgia i.t.d. no i jest opis każdej z uroczystości podczas których możliwe że będzie dane fotografować.

Coś już napisał

Domyślnie

Kurs w Gdyni prowadził ostatnio (i najprawdopodobniej tylko on się tym zajmuje) całkiem rzeczowy ksiądz, który sporo fajnych rzeczy opowiedział, podpowiedział, co gdzie kiedy i jak warto robić... jak dla mnie nie był to jedynie stracony czas dla papierka... Na koniec dla każdego książka z podobnymi instrukcjami. Czy drogo? No tanio a pewno nie jest za te parę godzin słuchania ;-) Ale warto.

Strona 188 z 224 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów