Strona 91 z 224 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101141191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 901 do 910 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Coś już napisał Awatar smelbo
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Dziś był w Gdyni.
    Super

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Przyłączam się do gratulacji.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar endrju
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Do Gdyni bym nie pojechał tak czy siak, ale takimi informacjami chyba jednak warto podzielić się… trochę wcześniej?

Ja dziś dostałem również odpowiedź od Kurii Warszawskiej: najbliższy we wrześniu. :-(
    C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
    &
    C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)

:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Przyłączam się do gratulacji.
    Też się przyłączam.

Czy inne miasta mogą się wpisać kiedy były u nich kursy w ciągu ostatnich... powiedzmy 6 miesięcy?

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Też się przyłączam.
    Czy inne miasta mogą się wpisać kiedy były u nich kursy w ciągu ostatnich... powiedzmy 6 miesięcy?
    No dobra, przepraszam. Ale...

Po pierwsze informację dostałem późnym wieczorem dzień wcześniej i rzeczywiście nie miałem głowy żeby się nią podzielić. Musiałem nawet dentystę odwołać z tego powodu ;-)
    Żeby kilka dni prędzej, na pewno bym tu wykrzyczał ! :-)

Mało tego, nie znalazłem żadnych komunikatów, po prostu zadzwonił kumpel który dostał tę informację prosto z kurii.
    Po drugie liczyłem na cichy odzew, że może jednak ktoś z forum tam był, zwłaszcza, że dziś jest druga część kursu.

Kurs trwa dwa dni i kosztuje 100 złotych. Z tego co widzę organizują go co ok. 3-4 miesiące, bo ogłoszenie o poprzednim - nawet wisi na stronie, natomiast o bieżącym nie znalazłem.

I wreszcie po trzecie sam szukałem informacji tu, w tym wątku, kiedy kurs był w Gdańsku, żeby się zaczaić na termin plus ok. 3 miesiące, więc może to nie jest jednak informacja na zasadzie musztarda po obiedzie.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Miasto
    Częstochowa/Kraków

Domyślnie

smelbo - w Krakowie dopiero w październiku niestety :/
    6-7 październik (wtorek-środa)
    13-14 październik (wtrek-środa)
    Sam chętnie chyba na niego pójdę, szkoda że tak późno Już można się zapisać także niedługo to zrobie - potem może jeszcze miejsc zabraknąć i będzie kolejne czekanie kilka msc-y
    Więcej info: http://www.liturgia-foto.pl/

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Terminy krakowskich strasznie odlegle, a tez bylbym chetny. Gdyby ktokolwiek wiedzial cos o tego rodzaju kursach w okolicy, powiedzmy, ze w rachube wchodzi slask + podbeskidzie + malopolska (nawet jej wschod - Tarnow, wiem, ze tam w tamtym roku taki kurs sie odbywal).

Takze posiadajacy odpowiednie info dzielcie sie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jutro skontaktuje sie z osoba odpowiedzialna za organizacje tych kursow w Krakowie i dowiem sie, czy nie daloby rady zorganizowac kursu wczesniej jesli znalazlaby sie wieksza ilosc zainteresowanych, Postaram sie tez skonkretyzowac pojecie 'wieksza ilosc zainteresowanych'.
    Ostatnio edytowane przez iso400 ; 17-06-2009 o 01:37 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar smelbo
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomit Zobacz posta
    smelbo - w Krakowie dopiero w październiku niestety :/
    6-7 październik (wtorek-środa)
    13-14 październik (wtrek-środa)
    Sam chętnie chyba na niego pójdę, szkoda że tak późno Już można się zapisać także niedługo to zrobie - potem może jeszcze miejsc zabraknąć i będzie kolejne czekanie kilka msc-y
    Więcej info: http://www.liturgia-foto.pl/
    Tak, wiem. Byłem na stronie. Już nawet wysłałem maila do organizatorów ale otrzymałem odpowiedź z tymi samymi terminami i nic więcej.

Cytat Zamieszczone przez iso400 Zobacz posta
    Terminy krakowskich strasznie odlegle, a tez bylbym chetny. Gdyby ktokolwiek wiedzial cos o tego rodzaju kursach w okolicy, powiedzmy, ze w rachube wchodzi slask + podbeskidzie + malopolska (nawet jej wschod - Tarnow, wiem, ze tam w tamtym roku taki kurs sie odbywal).

Takze posiadajacy odpowiednie info dzielcie sie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jutro skontaktuje sie z osoba odpowiedzialna za organizacje tych kursow w Krakowie i dowiem sie, czy nie daloby rady zorganizowac kursu wczesniej jesli znalazlaby sie wieksza ilosc zainteresowanych, Postaram sie tez skonkretyzowac pojecie 'wieksza ilosc zainteresowanych'.

Pytałem o możliwość organizacji dodatkowych kursów jakoś teraz ale niestety nie dostałem odpowiedzi na zadane pytanie. Tylko info z październikowymi terminami.
    Spróbuj, może Tobie się uda.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Oczywiście, że chodzi głównie o kaskę. W końcu kościół to nieźle funkcjonujące przedsiębiorstwo. Szczerze, do tej pory nawet nie zamierzałem zawracać sobie głowy tymi pozwoleniami, ale ostatnio wiele zajęć powoduje zwiększony stres więc postanowiłem sobie zaoszczędzić jeszcze nerwów, szczególnie pytając o pozwolenie na focenie w wioseczkach, a w szczególności górskich. Tamtejsi księża jacyś przewrażliwieni są chyba... albo zbyt poważnie podchodzą do swojej roboty. Mniejsza o to, w tym roku odebrałem pozwolenie, zapłaciłem stówkę i poprosiłem grzecznie o wystawienie faktury. Widok miny zdziwionego księdza: bezcenny ) Odpaliłem mu bez pardonu, że ja się muszę narobić na tą kaskę, którą on kasuje więc skoro mam legalną działalność jest to dla mnie koszt uzyskania przychodu i chcę go sobie wrzucić w koszty, a skoro nie wystawiają faktur to nie powinni kasować z góry ustalonej kwoty tylko co najwyżej prosić o ofiarę co łaska. Myślicie, że się do mnie rzucił? Zaskoczony udawał, że czegoś szuka po szufladach hehe. Ubaw po pachy. Wcześniej zdążył mi powiedzieć, że nikt nigdy o fakturę nie prosił. Ludziska, żądajcie faktury. Może jak takich będzie więcej za rok cena spadnie )

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez noname Zobacz posta
    Ludziska, żądajcie faktury. Może jak takich będzie więcej za rok cena spadnie )
    Albo będzie potrzebne zaświadczenie od proboszcza Twojej parafii że jesteś dobrym katolikiem co pozwoli im mniemać że faktury nie będziesz chciał. To będzie dopiero paranoja. A nie, chwilunia, już tak jest w niektórych diecezjach.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 91 z 224 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101141191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów