Do chetnych z wroclawia (i okolic) Kuria zbiera chetnych na kurs i prawdopodnie odbedzie sie on w sierpniu/wrzesniu. Trzeba dac 1 zdj leg., zaswiadczenie od proboszcza ze swojej parafii o bicu katolikiem i 160zl (Ul. Katedralna 13 (pokoj 6)). pzdr
Do chetnych z wroclawia (i okolic) Kuria zbiera chetnych na kurs i prawdopodnie odbedzie sie on w sierpniu/wrzesniu. Trzeba dac 1 zdj leg., zaswiadczenie od proboszcza ze swojej parafii o bicu katolikiem i 160zl (Ul. Katedralna 13 (pokoj 6)). pzdr
Założyłem sobie FOTOBLOGA
nom powaga. Takie maja wymagania, ale nie jestem przekonany czy sie tego tak trzymaja![]()
Bez kitu, mentalne średniowiecze. Po Wrocławiu bym się tego nei spodziewałDobra, koniec off topa
![]()
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Nie tylko tam takie sredniowiecze , ja bym powiedzial nawet ze to "caly kosciol" i jego podejscie w pelnej krasie... niby otwarty dla wszystkich , swoich oczywiscie...
no comment...
Orientuje się ktoś może, kiedy w Bydgoszczy (bądź okolicach) odbędzie się taki kurs? Musze zdobyć papierek przed 15 sierpnia... będzie cięzko ułaa.??:
W Bydzi w listopadzie robią. W okolicy nigdzie też nie ma (przynajmniej w zeszłym roku jak chciałem robić w sezonie wakacyjnym, to nie było).
Czemu wy sobie przypominacie o papierku miesiąc przed ślubem? Czyżby kolejni samozwańczy amatorzy? ^^ (nie żeby coś, ale ja się do tego grona też zaliczam :P)
Witam wszystkich serdecznie
To mój pierwszy post w tym szacownym Gronie, ale dotyczy wątku którym jestem bardzo zainteresowany, bowiem chcę zagłębic się w tematykę fotografii ślubnej.
Interesowałem się ukończeniem tego kursu, jako, że jestem z Łodzi starałem znaleźc taki kurs jak najbliżej.
W Kurii Diecezjalnej w Łodzi odpowiedzieli mi, że kurs planują w październiku i będzie zorganizowany w Piotrkowie. O szczegóły prosili pytac bliżej tego terminu.
Dowiedziałem się również, że kursy takie regularnie organizuje Diecezja Łowicka w każdą pierwszą środę miesiącaPlanuję wybrac się na edycję sierpniową
![]()
Szczegóły o kursie znajdziecie tutaj => http://www.diecezja.lowicz.pl/serwis...?id=804&idd=91
Jeszcze raz witam serdecznie i pozdrawiam
Daniello![]()