Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Przyłączam się do gratulacji.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Przyłączam się do gratulacji.
    Też się przyłączam.

Czy inne miasta mogą się wpisać kiedy były u nich kursy w ciągu ostatnich... powiedzmy 6 miesięcy?

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Też się przyłączam.
    Czy inne miasta mogą się wpisać kiedy były u nich kursy w ciągu ostatnich... powiedzmy 6 miesięcy?
    No dobra, przepraszam. Ale...

Po pierwsze informację dostałem późnym wieczorem dzień wcześniej i rzeczywiście nie miałem głowy żeby się nią podzielić. Musiałem nawet dentystę odwołać z tego powodu ;-)
    Żeby kilka dni prędzej, na pewno bym tu wykrzyczał ! :-)

Mało tego, nie znalazłem żadnych komunikatów, po prostu zadzwonił kumpel który dostał tę informację prosto z kurii.
    Po drugie liczyłem na cichy odzew, że może jednak ktoś z forum tam był, zwłaszcza, że dziś jest druga część kursu.

Kurs trwa dwa dni i kosztuje 100 złotych. Z tego co widzę organizują go co ok. 3-4 miesiące, bo ogłoszenie o poprzednim - nawet wisi na stronie, natomiast o bieżącym nie znalazłem.

I wreszcie po trzecie sam szukałem informacji tu, w tym wątku, kiedy kurs był w Gdańsku, żeby się zaczaić na termin plus ok. 3 miesiące, więc może to nie jest jednak informacja na zasadzie musztarda po obiedzie.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów