Strona 86 z 206 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136186 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Pasik
    Miasto
    Puszczykowo/Poznań

Domyślnie POZNAń grudzień 2009

Kurs w Poznaniu organizowany będzie standardowo na przełomie grudnia.
    Informacje do parafii wysyłane są kilka wcześniej.
    Z tego co się dowiedziałam wystarczy proboszcza z informacją że dana osoba jest zainteresowana kursem..lub pewnie jakiś papierek.
    Koszt 20 zł.
    Miejsce pw Najświętszego Zbawiciela na Fredry
    Czyli się nic nie zmieniło..do zobaczenia w grudniu:-D
    pozdr.Pasik

Domyślnie

A mnie spotkałą ostatnio dziwna rzecz:/

"Batman" poprosił mnie przed mszą nie tylko o pokazanie legitki ale też o wpisanie do zeszytu swoich danych, tzn imienia i nazwiska, miejsca zamieszkania, nr tel i miejsca odbycia kursu...
    Nie chciałem się z nim kłócić przed mszą, żeby nie było żadnych problemów, a potem nie było czasu by "zamienić" z nim parę słówek.
    Jakim prawem wyciągnęli ode mnie i kamerzysty nasze dane?
    5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubert01 Zobacz posta
    Jakim prawem wyciągnęli ode mnie i kamerzysty nasze dane?
    Na tym kursie spałeś czy było na zasadzie zapłać i spadaj?

Nie chce mi się teraz szukać konkretnego tekstu ale w ich regulaminach czy tam rozporządzeniach jest jasno ze każdy operator/fotograf powinien wpisać się do kajetu zostawiając dane i pesel - podobno wprowadzili z powodu zabezpieczeń przed kradzieżami. Mało który ksiądz się tego trzyma z tego co zauważyłem.

Edit:
    Znalazłem na naszym forum: http://canon-board.info/showthread.php?t=7340
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 05-08-2009 o 05:46

Domyślnie

Czy wiadomo coś na temat kursów liturgicznych w Wawce?

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

organizuje je Fundacja "Dobra wiadomość" - sprawdź na ich stronie
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Zawrat
    Guest

Domyślnie

Czy ktoś z Państwa zna termin i miejsce najbliższego kursu liturgicznego dla fotografów i operatorów kamer w Koszalinie lub okolicach ?
    Ostatnio edytowane przez Zawrat ; 21-09-2009 o 11:07

Domyślnie

Mam nadzieję, że tego info jeszcze tu nie było (jeżeli było to sorry za zaśmiecenie):
    Archidiecezja Krakowska kursy w dwóch terminach
    6-7 październik (wtorek-środa)
    13-14 październik (wtorek-środa)
    Kurs odbywa się w sali "Kordelianum" przy ul. Św. Marka 10 w Krakowie. Są to dwa spotkania w godz. 16.00 - 19.00. Przychodząc na kurs należy przynieść ze sobą podpisane zdjęcie (max. 30x40mm) oraz wpłacić 120 zł (gdy w kursie uczestniczy małżeństwo lub 2 pracowników firmy opłata wynosi 100 zł od osoby. Przy większej liczbie zgłoszeń z jednej firmy - 90 zł od osoby. Studenci - 90 zł od osoby). Wpłaty dokonuje się gotówką w dniu rozpoczęcia kursu. Osoby potrzebujące faktury proszone są o przyniesienie wypisanych już danych potrzebnych do faktury.

Zgłoszenia przyjmowane są drogą elektroniczną na adres: agpleb@gmail.com. Przy zgłoszeniu należy podać swoje imię i nazwisko oraz adres zamieszkania. W przypadku wątpliwości dzwonić pod numer: 693/414-795.
    To tyle..sam się wybieram, więc mówię do zobaczenia.

Coś już napisał Awatar smelbo
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mojalewastopa Zobacz posta
    Mam nadzieję, że tego info jeszcze tu nie było (jeżeli było to sorry za zaśmiecenie):
    Archidiecezja Krakowska kursy w dwóch terminach
    6-7 październik (wtorek-środa)
    13-14 październik (wtorek-środa)
    Kurs odbywa się w sali "Kordelianum" przy ul. Św. Marka 10 w Krakowie. Są to dwa spotkania w godz. 16.00 - 19.00. Przychodząc na kurs należy przynieść ze sobą podpisane zdjęcie (max. 30x40mm) oraz wpłacić 120 zł (gdy w kursie uczestniczy małżeństwo lub 2 pracowników firmy opłata wynosi 100 zł od osoby. Przy większej liczbie zgłoszeń z jednej firmy - 90 zł od osoby. Studenci - 90 zł od osoby). Wpłaty dokonuje się gotówką w dniu rozpoczęcia kursu. Osoby potrzebujące faktury proszone są o przyniesienie wypisanych już danych potrzebnych do faktury.

Zgłoszenia przyjmowane są drogą elektroniczną na adres: agpleb@gmail.com. Przy zgłoszeniu należy podać swoje imię i nazwisko oraz adres zamieszkania. W przypadku wątpliwości dzwonić pod numer: 693/414-795.
    To tyle..sam się wybieram, więc mówię do zobaczenia.
    Ja już jakiś czas temu się na to zapisałem (6-7), wysłałem zgłoszenie i jakaś Pani mi odpisała że zgłoszenie i miejsce zostało zarezerwowane. :smile:
    C 40D / T 17-50 F2.8 / C 580EX II / C EF 50mm 1.8 II / Jupiter 135mm F3.5 MC

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

w kuj-pom jakoś cicho o takich kursach.... mam nadzieje ze jeszcze w tym roku kurs będize bo ostatni był chyba 2 lata temu...

Domyślnie

Będzie trzeba zapamiętać. Jak Bóg da to i ja się tam pojawię ;]

Strona 86 z 206 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136186 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów