czarna mafia :cool:
czarna mafia :cool:
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX
Jaka mafia ?? Daleki jestem od obrony "czarnych" - ale zaprezentowane powyżej podejście jest zdrowe i jak najbardziej rynkowe - skoro ty na tym zarabiasz to niech oni tez coś z tego mają - proste ;-) . Nie tracisz czasu na jakieś pogadanki, 2 czy 3 spotkania po parę godzin - tak to uiszczasz opłate pare minut i po sprawie..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Ja mam zarabiać owszem, płacić podatki i wogóle prawie drugie tyle państwu oddawać. A oni co, nie dość, że z "co łaska" nie wykazują dochodu, to jeszcze szara strefa kwitnie, niestety jednostki rzutują na ogół...
Osobiście byłem na dwóch takich kursach i nie mam nic przeciwko że biora co łaska. Ale wiem za co, mają 4 godziny żeby się wykazać, zawsze coś z tego pozostaje, czegoś można się dowiedzieć i wogóle.....
Fotograf na ślubie musi się wykazać zdjęciami i później wie za co ma zapłacone, a tutaj czym się wykazują...
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX
W warszawie kursy corocznie odbywaja sie w kwietniu. Tak przynajmniej zapewniali mnie 2 lata temu jak sama bralam w takim udzial.
Pkt 8 regulaminu forum
logger: zadzwon do kurii, oni cie pokieruja do odpowiedniego ksiedza, ktory sie tym zajmuje. Ja juz nie pamietam telefonow ani nazwisk.
Pkt 8 regulaminu forum
.... zajrzalam do starego kalendarza. I mam tam notatke, ze kursami zajmuje sie ks. prałat Marian Raciński, tel. 22 531 72 43
Oczywiscie nie recze, ze telefon aktualny.
Pkt 8 regulaminu forum
Kursy dla fotografów i operatorów video
16, 17, 19 kwietnia br. o godz. 17.00 w Kurii Metropolitalnej Warszawskiej
http://www.archidiecezja.warszawa.pl/ - aktualności
"Kursy dla fotografów i operatorów video
Kurs liturgiczny dla fotografów i operatorów kamer video odbędzie się w dniach: 16, 17, 19 kwietnia br. o godz. 17.00 w Kurii Metropolitalnej Warszawskiej, ul. Miodowa 17/19, prawe skrzydło gmachu, I piętro (sala św. Jana Chrzciciela).
Kurs poprowadzi ks. dr Józef Górzyński, wykładowca liturgiki w Papieskim Wydziale Teologicznym w Warszawie.
Zapisy w pierwszym dniu zajęć.
Zainteresowanych serdecznie zapraszamy. "
Canon 40D | Sigma 18-50/f2.8 EX DC | C50 f1.8 | 430EX | Statyw | dużo chęci
kurde co jest - wczoraj strona nie dzialala
dzieki logger - smycz na szyje i po kursie na piwo
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona