Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Pierdoły prawicie... w Bielsku-Białej z racji na dużą ilośc uczestników kurs rozbity został na dwa spotkania, jedno się odbyło, drugie pod koniec marca. Koszt 70 zł. Ksiądz wyraźnie powiedział, że pozwolenie ważne jest na terenie wszystkich diecezji katolickich i ewangelickich i prawosławnych też. Dążą do tego aby pozwolenie ważne było do końca życia - wydawane jednorazowo.... Trzeba tylko uważnie słuchać a nie przysypiać ;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ludzie.... przecież my zarabiamy grubą forsę za te śluby i Wy jeszcze macie jakieś problemy z kursem który kosztuje 5% czy 10% kasy którą sie bierze za jeden ślub?
    Ostatnio edytowane przez zanussi ; 07-03-2009 o 00:44 Powód: Automerged Doublepost
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    ludzie.... przecież my zarabiamy grubą forsę za te śluby i Wy jeszcze macie jakieś problemy z kursem który kosztuje 5% czy 10% kasy którą sie bierze za jeden ślub?
    Tu nie chodzi o to kto ile zarabia, kurs moze i kosztowac 5zl, chodzi mi o to, czemu jedynie w naszym kraju akurat jest to jedynie wymagane, slyszal ktos cos o fotografie slubnym, latajacym po kosciele na golasa, albo nawet ubranym i "bezszczeszczacym" swoim zachowaniem, ubiorem, badz nie wiem czym kosciol?
    Wspomnialem juz o Sycyli, tam fotograf wzial kase za slub o jakiej wielu pewnie by marzylo... a ma zlecen od cholery i czemu tam nie musi miec kursow, swistkow, czy nie wiem czego? Co zrobisz w sytuacji, gdy np zaczynasz focic slubnie, po tych kursach, nastepne sa za rok i klecha sie uprze na taki papier?
    Aparat mam i ja

Uprawnienia umieszczania postów