no właśnie czekam co ta książka w moje życie wniesie i obstawiam,że autor przed nazwiskiem ma ks. albo komuś książka nie schodziła to się z kurią dogadał. Jak to będzie tylko na rok to niech sobie tą książkę w...., jutro zobaczymy (się)
no właśnie czekam co ta książka w moje życie wniesie i obstawiam,że autor przed nazwiskiem ma ks. albo komuś książka nie schodziła to się z kurią dogadał. Jak to będzie tylko na rok to niech sobie tą książkę w...., jutro zobaczymy (się)
EOS + Speedlite
Widzę, że wrze! O co wrze? O "czarne" wrze.
A czy ktoś wie dlaczego świstek obowiązuje na terenie jednej diecezji?
Czy jest na to jakiś paragraf ?
Właśnie brak odgórnych regulacji, odnośnie "zasięgu" obowiązywania oraz czasu ważności uprawnień, jest w tych kursach najdziwniejszy. Skoro funkcjonuje "to" w takiej a nie innej formie znaczy się iż tak ma być. Tak na marginesie to pozwolenie wydawane przez Archidiecezję Katowicką obowiązują na terenie całego kraju - przynajmniej w teorii.
Ostatnio edytowane przez axk ; 06-03-2009 o 23:16
EOS + Speedlite
Więc w każdej diecezji musiałbym wyrabiać legitke na nowo? Wyrobiłem w krk, więc jak będę chciał robić ślub we wrocku ksiądz może mi jej nie uwzględnić...? Panowie... albo ja tu czegoś nie rozumiem, albo ktoś tu herezje szerzy![]()
![]()
[QUOTE]"...baba ma ciało, baba ma duszę, baba emituje ciepło, bytowanie bez baby, to po prostu bywa piekło..."
A tak z ciekawosci, to zdarzylo sie komus, ze mu nie pozwolono focic z powodu braku tego papierka?
Aparat mam i ja