Strona 55 z 206 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Wiem wiem dlatego nic wiecej juz nie pisz ;] ,oplata to co innego i w to nie wnikam ani w jej wysokosc , ale papierek polecajacy jednoznaczny jest dla mnie z tym ze musi to byc osoba wierzaca , a to juz... ekhm no ;].
    no comment...

Coś już napisał

Domyślnie

W Lublinie taki kurs ma się odbyć 6-7 marca.

I zapytam od razu, czy ktoś wie, jak ma ta rekomendacja od proboszcze wyglądać?? (o treść mi chodzi- albo może proboszczowie są już w tym względzie "przeszkoleni" i sami wiedzą? :wink
    Ostatnio edytowane przez AgaP ; 01-03-2009 o 20:02

Coś już napisał Awatar Evitagen
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Wiedza wiedza, musisz tylko proboszczowi powiedziec z jakiej okazji ma ja wypisac.
    Would?

Domyślnie

Nie zapomnij tylko sypnąć mu troszkę mamony.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pjoter Zobacz posta
    Nie zapomnij tylko sypnąć mu troszkę mamony.
    Iiii, tam, nie demonizujmy, są tacy co za darmo na pewno wypiszą. Nasz raczej tak, z tego co słyszałam.

Coś już napisał

Domyślnie

Na świeżo, po wizycie w kurii (lubelskiej): Na podaniu o przyjęcie na kurs musi być "rekomendacja" księdza proboszcza Waszej parafii, czy pastora albo popa by zaakceptowali- na prawdę nie wiem, ale ksiądz, który ma prowadzić zajęcia powiedział, że potrzebują zaświadczenia, że jestem wierząca-praktykująca..., co chyba raczej inne wyznania wyklucza...

bubblefactory
    Guest

Domyślnie

Skończyłyśmy kurs i powiem tylko tyle, że niezapomniane wrażenia ;p

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

niestety na marcowy termin kursu w Warszawie lista już jest zamknięta, tak więc postanowiłem wybrać się na kurs w moje rodzinne strony do Katowic, tak się składa, że w tym terminie będe tam służbowo, jeśli ktoś z Forumowiczów również jest chętny to proponuję jakoś się umówić, miło byłoby się spotkać na miejscu :-)
    EOS 400d + BG + KIT | Canon 28-135 IS USM | Speedlite 430EX | EOS 500 + BG + Sigma 28-200

budzikk
    Guest

Domyślnie

~Bobb, jedziesz teraz- 10, 11 marca na kurs do Katowic, również się wybieramy ze znajomymi.

Jeśli tak to mam pytanie czy wiesz jak wygląda to wszystko- zapisy, czy potrzeba jakieś zdjęcia itd. ?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

budzikk
    dzwoniłem dziś do Kurii w K-cach i dowiedziałem się, że zapisy są wyłącznie w 1-szym dniu przed rozpoczęsciem kursu, zasugerowano mi, żebym był wcześniej tj. przed 16.00, ale w przeciwieństwie do Wawy nie zdarzyło się jeszcze, żeby nie było miejsc, więc ponoć mogęw być spokojny ;-)
    Acha, nie trzeba zabierać żadnych "rekomendacji" od swojego proboszcza, jedynie należy posiadać jakiś dowód tożsamości ze zdjęciem, natomiast samych zdjęć nie trzeba.
    Opłata z tego co zrozumiałem jest dowolna, ale "sugerowana" to 50 zł na cel harytatywny.
    EOS 400d + BG + KIT | Canon 28-135 IS USM | Speedlite 430EX | EOS 500 + BG + Sigma 28-200

Strona 55 z 206 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów