Nie mam czasu na przeczytanie całego wątku a mam tylko pytanie czy w Toruniu lub okicach albo ewentualnie w Olsztynie szykuje się taki kurs?? chce zabrać się za fov=cenie na ślubach wiec moze się przydać...
Nie mam czasu na przeczytanie całego wątku a mam tylko pytanie czy w Toruniu lub okicach albo ewentualnie w Olsztynie szykuje się taki kurs?? chce zabrać się za fov=cenie na ślubach wiec moze się przydać...
zapisz się do Krakowa trwa tylko 2 dni, w pierwszy dzien mozesz byc, a w drugi wpadnij po mszy po odbior legitymacji nikt nie sprawdza obecnosci. Ja wczoraj zakonczylem kurs w Krakowie i mam juz legitkeNa listopad sa jeszcze zapisy z tego co mowili, zobacz na www.diecezja.pl A no i roznica polega na tym, ze w Krakowie kosztuje to 120 zl w Katowicach co laska, a w Sosnowcu chyba 50 ale w Krakowie jest duzo chetnych i co miesciac jest.
czy jest organizowany w najbliższym czasie taki kurs w Katowicach bądź Gliwicach? gdzie można udać się po jakieś informacje?
Raz znalazłem na forum ale i padło zasilanie i w kompie i nie potrafię teraz znaleźć
A Warszawa? Orientował się ktoś może?
C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
& C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)
:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody
zgromadzenie liturgiczne? hehe... d'plus, chyba miałeś na myśli komisję liturgiczną EP
Orientujecie sie gdzie mozna zrobic kurs w woj. Lodzkim?
Jeżeli jest ktoś chętny z Poznania to (dzisiaj dzwoniłem) i dowiedziałem się, że taki kurs odbędzie się w połowie grudnia. Na razie nic więcej nie wiadomo. Powiedziano mi, że informacje pojawią się na stronie internetowej Archidiecezji na początku grudnia.