Strona 200 z 224 PierwszyPierwszy ... 100150190198199200201202210 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 991 do 2 000 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Bywalec Awatar DarekB
    Miasto
    Działdowo

Domyślnie

Sprawa ma się tak, że jak dobrze gadasz z szefem danego obiektu to i do meczetu możesz wejść ze sprzętem. A jak głupio gadasz albo nie gadasz wcale, to żaden papier ani identyfikator Ci nie pomoże.
    Będą o tym mówić w Porszewicach.
    Obiadek polecam u siostrzyczek ;-)

Domyślnie

Mam taką głupią prośbę. Czy mógłby ktoś zwolnić miejsce na kursie w Krakowie? Niestety zobaczyłem że lista jest zamknięta a niestety znajoma prosiła mnie o wykonanie zdjęć na ślubie który odbędzie się w kwietniu (przed datą kolejnego kursu).
    Jeżeli komuś te dwa miesiące nie robią różnicy to byłbym bardzo wdzięczny.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Spróbuj może zapisać się na ten późniejszy termin i opłać kurs a poproś o potwierdzenie, że jesteś uczestnikiem kursu. Myślę, że to powinno wystarczyć bo w okolicach Krakowa są inteligentni duchowni.

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

Kurs fotografowania i filmowania.

Kurs fotografowania i filmowania podczas celebracji liturgii dla Archidiecezji Katowickiej odbędzie się w dniach 12-13 marca br. w auli Wydziału Teologicznego U.Śl. w Katowicach, ul. Jordana 18. Początek o godz. 16.30.

Od 1 lutego br. przyjmowane są zapisy na kurs drogą mailową ( sekretwd@katowice.opoka.org.pl) lub telefonicznie 32/251-05-61.

W zgłoszeniu proszę podać imię i nazwisko oraz adres zamieszkania.
    Ilość miejsc ograniczona.

Domyślnie

Czy ktoś coś wie o kursach w Poznaniu?
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Bywalec Awatar DarekB
    Miasto
    Działdowo

Domyślnie

http://www.archpoznan.pl/content/view/1410/202/

Każda diecezja ma swoją stronę internetową.

Domyślnie

Grudzień 2012??? Pogięło ich?
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Grudzień 2012??? Pogięło ich?
    Nie przesadzasz z tym gniewem? Odbywa się regularnie od lat i był niedawno. Ponadto warto wejść na stronę którą podsunął DarekB i przeczytać do końca ten krótki artykulik.

Domyślnie

Ani nie przesadzam, ani nie ma w tym żadnego gniewu. Jestem po prostu zawiedziony tym, że jest to bardziej skomplikowane, niż się spodziewałem. Artykuł też przeczytałem i nie znalazłem tam żadnego innego rozwiązania dla mnie, jak tylko czekać do grudnia (a potrzebne mi to na kwiecień).

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez linux888 Zobacz posta
    Mam taką głupią prośbę. Czy mógłby ktoś zwolnić miejsce na kursie w Krakowie? Niestety zobaczyłem że lista jest zamknięta a niestety znajoma prosiła mnie o wykonanie zdjęć na ślubie który odbędzie się w kwietniu (przed datą kolejnego kursu).
    Jeżeli komuś te dwa miesiące nie robią różnicy to byłbym bardzo wdzięczny.
    Pozdrawiam
    Miałem to samo. Zadzwoniłem, lista była zamknieta więc poprosiłem i pani powiedziała ze jedno dodatkowe miejsce się znajdzie.
    Zadzwoń, zapytaj, poproś.
    2x5Dmk2/fish15/ 17-40L/ 24LII /85 /135L/ 430 EX II/ 2x600EX
    Regulamin pkt8.

Strona 200 z 224 PierwszyPierwszy ... 100150190198199200201202210 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów