Strona 190 z 206 PierwszyPierwszy ... 90140180188189190191192200 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 891 do 1 900 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Kursy liturgiczne

Witam,
    Czy ktoś się orientuje kiedy w Diecezji Gliwickiej jest organizowany kurs liturgiczny??
    Nie widziałem aby gdzieś wyżej było napisane. A na stronie diecezji nie ma info.

Cytat Zamieszczone przez wojstek_s Zobacz posta
    Witam,
    Czy ktoś się orientuje kiedy w Diecezji Gliwickiej jest organizowany kurs liturgiczny??
    Nie widziałem aby gdzieś wyżej było napisane. A na stronie diecezji nie ma info.
    Ludzie, kto szuka nie błądzi !
    Ciężko zadzwonić, nie wszystko jest w internecie !
    Nie rozumiem, jak można nie poszukać tak prostych spraw !
    W Katowicach w roku 2010 w marcu był taki kurs, i pamiętam, że byli tam ludzie z Gliwic !
    Ale ... było myśleć wcześniej bo info na stronie Kurii Metropolitalnej Katowice pisze :

Zakończyły się zapisy na kurs dla fotografów i kamerzystów

Informujemy, że wszystkie miejsca na kursie dla fotografów i kamerzystów zostały już zarezerwowane i zapisy dobiegły końca.

dodam tylko, że zaświadczenia były wydawane beztermionowo i za tz. "Bóg zapłać" do koszyka, dawali 5zł i 100zł
    Ostatnio edytowane przez iza73 ; 19-02-2013 o 23:44

Cytat Zamieszczone przez iza73 Zobacz posta
    Ludzie, kto szuka nie błądzi !
    Ciężko zadzwonić, nie wszystko jest w internecie !
    Nie rozumiem, jak można nie poszukać tak prostych spraw !
    W Katowicach w roku 2010 w marcu był taki kurs, i pamiętam, że byli tam ludzie z Gliwic !
    Ale ... było myśleć wcześniej bo info na stronie Kurii Metropolitalnej Katowice pisze :

Zakończyły się zapisy na kurs dla fotografów i kamerzystów

Informujemy, że wszystkie miejsca na kursie dla fotografów i kamerzystów zostały już zarezerwowane i zapisy dobiegły końca.

dodam tylko, że zaświadczenia były wydawane beztermionowo i za tz. "Bóg zapłać" do koszyka, dawali 5zł i 100zł
    A kto napisał że nie szukamy. Było napisane ze na stronie diecezji gliwickiej nie ma...

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

wojtek_s - najlepiej jest zadzwonić do kurii / wysłać maila i się wszystkiego dowiedzieć albo się do kurii przejść.
    ebe ebe

Ok. Będę dzwonił i jak się dowiem to podam na forum info.

wojstek_s Diecezja Gliwicka nie organizuje kursów (dzwoniłem z miesiąc temu)

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

a czy innowiercy/ateiści mogą już sobie taki kurs zrobić czy dalej wymagane jest zaświadczenie od proboszcza ???
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

centur - to chyba zależy od kurii. we wrocławskiej powinno się przynieść zaświadczenie od proboszcza, ale ja nie przyniosłem i miałem miłą rozmowę (pisze bez ironii)z Panią, która powiedziała, że lepiej (?) byłoby, gdybym przyniósł, ale summa summarum nie trzeba.
    tylko, że miałem wymówkę, by nie przynieść zaświadczenia, bo nie mieszkam w parafii, do której "jestem zapisany" i proboszcz nie dałby mi tego świstka. wydaje mi się, że inna gadka mogła być, gdybyś otwarcie powiedział, że jesteś ateistą...
    ebe ebe

W Kurii Łowickiej nie doczekali się mojego zaświadczenia - miałem dosłać pocztą, bo nie zdążyłem załatwić tej sprawy przed kursem, potem o niej zapomniałem. Mimo tego, jakiś miesiąc po kursie, listonosz niespodziewanie przyniósł mi list z oczekiwaną legitymacją.
    Pstrykadełka, słoiki, staza, cztery duże koła i trzy anteny.

Byłem na szkoleniu teraz w sobotę które trwało 2 godz. Legitymacja bezterminowa- plastik jak karta debet... Widać wszystko zależy od kurii.

Strona 190 z 206 PierwszyPierwszy ... 90140180188189190191192200 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów