Strona 153 z 224 PierwszyPierwszy ... 53103143151152153154155163203 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 521 do 1 530 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez briho Zobacz posta
    A czy była sprawdzana w jakiś sposób obecność? Bo jeśli tego pierwszego dnia nie mówią o niczym sensownym, to w tym czasie zrobiłbym coś bardziej pożytecznego :-)
    Nie ma "sprawdzania listy", pierwszego dnia się na niej podpisujesz, a jednocześnie weryfikujesz swoje dane plus oddajesz dowód wpłaty. Potem po jakiejś godzinie jest przerwa, więc można się zmyć, jak ktoś chce.

Domyślnie

Informacyjnie, jutro 4 maja w Łowiczu organizowany jest kurs. Koszt 80 zł, trzebaz zabrać zdjęcie oraz posiadać pozwolenie od proboszcza, kurs jeden dzień więc spoko. Z tego co słyszałem legitka wydawana jest bezterminowo. Co do ilości miejsc to nie ma czegoś takiego, ilu przyjedzie tylu będzie obsłużonych.
    http://fundacja.diecezja.lowicz.pl/i...id=806&idd=230
    40D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katharsis Zobacz posta
    Nie ma "sprawdzania listy", pierwszego dnia się na niej podpisujesz, a jednocześnie weryfikujesz swoje dane plus oddajesz dowód wpłaty. Potem po jakiejś godzinie jest przerwa, więc można się zmyć, jak ktoś chce.
    Mam jeszcze pytanko o ten dowód wpłaty. Czy to może być wydruk z pdf-a z konta internetowego, czy lepiej wpłacić pieniądze w tradycyjny sposób?

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez briho Zobacz posta
    Mam jeszcze pytanko o ten dowód wpłaty. Czy to może być wydruk z pdf-a z konta internetowego, czy lepiej wpłacić pieniądze w tradycyjny sposób?
    Może być wydruk pdf-a z potwierdzeniem transakcji. Ja dostarczyłam właśnie w takiej formie, nie wzbudziło to jakichkolwiek zastrzeżeń.

Domyślnie

Witam.
    Dnia 8-9 maja ma się odbyć kurs w Ełku. Zapisy są tylko do jutra! Jeśli są osoby zainteresowane to proszę dzwonić po informacje i się zapisywać. Warunkiem odbycia się kursu jest limit co najmniej 10 osób-na chwilę obecną jest tylko 4 chętnych.
    Nr. tel. to: (087) 621-68-37
    Podaję też stronę :
    http://www.cod.diecezja.elk.pl/index...=com_frontpage.
    Pozdrawiam

Awatar bajkojadek
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Witam serdecznie.
    Mam małe pytanko, czy wie ktoś możne kiedy odbędą się najbliższe kursy liturgiczne na terenie śląska i okolic ?
    Pozdrawiam
    Canon 40D,17-85 IS USM, 55-250 IS, 50 f/1,8, Speedlite 430EX I marzenia o 70-200L...

Pełne uzależnienie Awatar gavin
    Miasto
    Czeladź

Domyślnie

w przyszłym roku

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam.
    Panowie, macie jakieś informacje na temat kursu w Koninie?? ...a może chociaż okolice konina ??
    Gdzie szukać informacji o takich kursach ? Grzebie po stronach diecezjalnych i nic ...

Domyślnie

Kolejny kurs w Warszawie odbędzie się 15-16 czerwca. Info: http://www.archidiecezja.warszawa.pl...owosci/?a=4044

Ze swojej strony polecam, mimo że przez pierwsze trzy godziny wykładu można przysnąć Ale następne trzy są już dużo ciekawsze.

Coś już napisał Awatar Lukaasz
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja kilka tygodni temu byłem na kursie w Przemyślu (podkarpacie). Podam kilka informacji, może komuś się przyda.

Kurs trwał około 2-3 godziny, koszt 50 złotych, akredytacje otrzymuje się na rok (na próbę). Po roku jest kolejny kurs, wtedy akredytację dostaje się z tego co pamiętam na 10 lat.
    Jako, że jestem od lat w LSO to zbyt wiele się nie dowiedziałem, w kościele przemieszczać się możliwie jak najmniej, zwłaszcza po prezbiterium, nie wchodzić za ołtarz, itp. Opłatę uiszcza się przed lub po kursie, oprócz tego zdjęcie, list polecający od proboszcza parafii. Sama legitymacja jest wielkości dowodu osobistego, laminowana.

Strona 153 z 224 PierwszyPierwszy ... 53103143151152153154155163203 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów