Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [klopocisko] moje początki...

klopocisko
    Guest

Domyślnie [klopocisko] moje początki...

witam
    oto kilka ciekawszych zdjeć które nie dawno wykonałem na 400d+ Kit, tematyka rózna, co sądzicie o tym?

1.

2.

3.

4.

5.
    Ostatnio edytowane przez klopocisko ; 03-04-2008 o 23:22

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bielsk Podlaski

Domyślnie

1. Za mocna lampa...bez klimatu.
    2. Fajne choc...za duzo z prawej i krzywy poziom. Delikatna korekcja kadru i bedzie ok.
    3. Zwykle i zbyt malo kontrastowe jak dla mnie.
    4. Za duzo kropli.
    5. Nic szczegolnego. Zasloniety dziub kaczora przez trawe.
    5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 L | 50 1.4 | 85 1.2 L | 70-200 2.8 IS L | 580 EX II | blog

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Sma zaczynam ale w tym 4 przydaloby sie chyba krotszy czas...pewnie inni dadza ci tu jeszcze wiecej wskazówek ale poki co ja jestem sama w stanie teraz tylko tyle dodac od siebie

A no i zwierzakom typu pies i kot lepiej nie świecic po ślepiach lampą gdy się patrzą w obiektyw bo robią im się wtedy takie właśnie mgliste zbełtane źrenice

W 2 wyprostuj kadr
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Domyślnie

w pierwszym ta lampa zepsula zdjecie...piesek zdje sie ma dwa rozne oczka i to mogloby fajnie wyjsc gdyby nie bylo blysku flasha
    dwa i trzy fajne. jest w nich cos co mi sie podoba, moze jedynie w drugim blekit nieba troche zbyt nachalny (podciagales cos w PS?)
    w czwartym sprobowalbym innej perspektywy...czasem trzeba sie ubabrac zeby zrobic fajne zdjecie ;-)

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Nigdy nie komentuje zdjęć wykonanych przez kogoś (chyba, że naprawde mi się podoba, powala mnie z nóg i spać nie daje i nie zamierzam tego zmieniać, ale dam Ci jedną rade, pomyśl poważnie o tym portrecie i kaczkom daj święty spokój, wiesz że gdzieś coś gra, focisz co podejdzie pod obiektyw (szukasz) i ja to rozumiem, ale w portrecie bardziej Cię widze.

Uprawnienia umieszczania postów